Diş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Diş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,017 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş ağrısı
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Filiz068283

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 12 haftalık hamileyim dişlerim çok agriyo yirmiligim ve dolgulu olan dişimin dolgusu düştü ikisi ağrı yapiyo acilde antibiyotik verdiler ama kullanamadım dişe işlem yapiyolar mi bu dönemde

Pamıgın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk aydan beri çekiyorum 29 haftalık oldum halen bazen bişey yediğimde aniden baskı felan uygulayınca agrı çekiyorum parol kullanıyorum bazende sıcak havlu felan tutuyorum öyle durduruyorum hamilelikte çekmeyin diyorlar hep bende dogumdan sonra çekicem Allah yardımcın olsun canım çok zor

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk aydan beri çekiyorum 29 haftalık oldum halen bazen bişey yediğimde aniden baskı felan uygulayınca agrı çekiyorum parol kullanıyorum bazende sıcak havlu felan tutuyorum öyle durduruyorum hamilelikte çekmeyin diyorlar hep bende dogumdan sonra çekicem Allah yardımcın olsun canım çok zor
Bende tuzlu suyla gargara yapıyorum ama onada artk alıştı dişim fayda etmiyor biraz hafifletiyo sonra gene basliyo

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 12 haftalık hamileyim dişlerim çok agriyo yirmiligim ve dolgulu olan dişimin dolgusu düştü ikisi ağrı yapiyo acilde antibiyotik verdiler ama kullanamadım dişe işlem yapiyolar mi bu dönemde
İlk 3 ay son 3 ay tedavi yasak gebeliğin ortasında tedavi ediliyor Muş bnm de dişim çok ağrıyodu Dr 3 ay bittiğinde gel çekelim demişti

Sedazh

Kayıtlı Üye
rank
Canım 20 hafta sonrasinda yapiyorlar benim de agrim çokk dişim kırildi bu hafta yaptiracagim insaalh dolgu yapiliyor kadin dogum doktoruna danişanarak yaptirabilirsin

Mirnaz

Kayıtlı Üye
rank
Vala canım bende çok çektim o ağrıyi İlk üç ay ve son üç ay önerilmiyo cektrmk bende beşinci ayimda gidip cektrdm çok şükür doğum yaptım kızımn hiç bir sorunu yok ama tabi o zamanlar doktrumun onayıyla imzasyla gidip cektrbldm şu an tekrar gebeyim yine diş ağrısı çekiyorum bu sefer gtm doktrm antibiyotik yazdı içtm biraz idare oldu elinden geldiği kadar idare edcm parola doğum yapana kadar. Vala bu diş ağrısı bizi maf eti Allah hepimizin yardımcısı olsun

Pamıgın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Vala canım bende çok çektim o ağrıyi İlk üç ay ve son üç ay önerilmiyo cektrmk bende beşinci ayimda gidip cektrdm çok şükür doğum yaptım kızımn hiç bir sorunu yok ama tabi o zamanlar doktrumun onayıyla imzasyla gidip cektrbldm şu an tekrar gebeyim yine diş ağrısı çekiyorum bu sefer gtm doktrm antibiyotik yazdı içtm biraz idare oldu elinden geldiği kadar idare edcm parola doğum yapana kadar. Vala bu diş ağrısı bizi maf eti Allah hepimizin yardımcısı olsun
aynen valla idare edecez sanki Bi agri bitiyo Bi başka agrı başlıyo🤭

Tüm sayfalar yüklendi.