Diş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Diş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,010 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş ağrısı
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Filiz068283

Ebru buğlem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 12 haftalık hamileyim dişlerim çok agriyo yirmiligim ve dolgulu olan dişimin dolgusu düştü ikisi ağrı yapiyo acilde antibiyotik verdiler ama kullanamadım dişe işlem yapiyolar mi bu dönemde
İlk üç ay son üç ay yapmıyorlar önce disciden ne yapılması gerektiğine dair muayene oluyorsun kagit alıyorsun sonra onu kadin doğum doktorun onay verirse yapıyorlar çok agirin oluyorsa karanfil yagi kullan cnm bende öyle yapıyorum karanfil yagi ağrıya bire bir antibiyotik kullanma cnm çocuğuna zarar verir Allah korusun dişçiye mutlaka hamile olduğunu soyle

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 12 haftalık hamileyim dişlerim çok agriyo yirmiligim ve dolgulu olan dişimin dolgusu düştü ikisi ağrı yapiyo acilde antibiyotik verdiler ama kullanamadım dişe işlem yapiyolar mi bu dönemde
Malesef canım doğum sonrası artık parol kullanabilirsin iyi gelir biraz daha gebe anneler emziren annelere parol öneriyor doktorlar ağrı kesici olarak geçmiş olsun tekrardan

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun cnm bnmde kaç gündür yirmilik dişim mahvetti bni o agridgnda bütün dişlerin ağrıyor biseydr içemiyorum çekiyorum agryi kuru kuru 😒

Geçmiş olsun canım bi git yinede istersen pek birşey yapamazlar belki ama en azından aklında kalmasn gitsemiydim diye

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben ikinci hamileligimde bilmiyordum Hamile olduğumu üstüne görmüştüm adetimi anlamadım yani bilmeden diş filmi çektirdim dolgu ve Kanal Tedavisi yaptırdım sonra hamile olduğumu öğrenince çok üzüldüm Rabbime şükürler olsun bebekte hiçbir sıkıntı olmadı ama sen yine de dayanamam dersen doktora bir danış geçmiş olsun diş ağrısı kabir azabı gibi

Tüm sayfalar yüklendi.