Sorum var Diş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşe'nin annesi❤️ tarafından oluşturulan Diş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,278 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş ağrısı
Konbuyu başlatan Ayşe'nin annesi❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşe'nin annesi❤️

Ayşe'nin annesi❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bayanlar 27 haftalık hamileyim dişim çok ağrıyor bugün diş hekimine gittim antibiyotik verdi bebeğe bı zarari olmaz dedi ama eğer dayanamazsan gel kanal tedavisi yapalım dedi gebelere kullandığımız güvenli anestezi var dedi doktorunun izin kağıdı olması lazım dedi gebelikte diş ağrısı olupda yaptıran oldu mu acaba

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba bayanlar 27 haftalık hamileyim dişim çok ağrıyor bugün diş hekimine gittim antibiyotik verdi bebeğe bı zarari olmaz dedi ama eğer dayanamazsan gel kanal tedavisi yapalım dedi gebelere kullandığımız güvenli anestezi var dedi doktorunun izin kağıdı olması lazım dedi gebelikte diş ağrısı olupda yaptıran oldu mu acaba
Bence ilk önce antibiyotiği kullan geçmezse git ve gitmeden önce kendi kadın doğum doktoruna danış kuzum iyice sor soruştur aklında soru kalmasın. Geçmiş olsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun kuzum ❤️

Ayşe'nin annesi❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bence ilk önce antibiyotiği kullan geçmezse git ve gitmeden önce kendi kadın doğum doktoruna danış kuzum iyice sor soruştur aklında soru kalmasın. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim izin kağıdı almam lazım zaten yoksa onlarda yapmiyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun kuzum ❤️
Teşekkür ederim sağolun

Geçmiş olsun kuzum ❤️
Teşekkür ederim sağolun

Kuzum antibiyotik ismini kadın doğum uzmanına sormalısın onaylarsa kullan ve geçmezse yine kadın doğum doktoruna danışıp öyle işlem yaptır kendine, geçmiş olsun canım

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım ilk önce antibiyotiki içi etkisi olmasa doktorunla konuşun yapırarsın benim bir iki yakınım gebelikde yapdırmışdılar cok şükür bir sıkıntı olmaz gebeliye uyqun ilaç falan kulanıyolar inşaallah gecer canım gerek kalmaz

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim izin kağıdı almam lazım zaten yoksa onlarda yapmiyorlar

Teşekkür ederim sağolun

Teşekkür ederim sağolun
Rica ederim kuzum

Ayşe'nin annesi❤️

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım ilk önce antibiyotiki içi etkisi olmasa doktorunla konuşun yapırarsın benim bir iki yakınım gebelikde yapdırmışdılar cok şükür bir sıkıntı olmaz gebeliye uyqun ilaç falan kulanıyolar inşaallah gecer canım gerek kalmaz
Çok teşekkür ederim inşallah geçer diş ağrısı hiç birşeye benzemiyor malesef çok zor durumda kalmasaydim.gitmeyevektim ama ben gerildikce bebek de geriliyordur diye gittim

Kuzum antibiyotik ismini kadın doğum uzmanına sormalısın onaylarsa kullan ve geçmezse yine kadın doğum doktoruna danışıp öyle işlem yaptır kendine, geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim 2 doktora da sordum bı zarari olmaz icebilirsin dediler inşallah faydası olur da işlem yaptirmaya gerek kalmaz...

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar