Sorum var Diş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşe'nin annesi❤️ tarafından oluşturulan Diş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,278 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Diş ağrısı
Konbuyu başlatan Ayşe'nin annesi❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayşe'nin annesi❤️

Oya nızam

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bayanlar 27 haftalık hamileyim dişim çok ağrıyor bugün diş hekimine gittim antibiyotik verdi bebeğe bı zarari olmaz dedi ama eğer dayanamazsan gel kanal tedavisi yapalım dedi gebelere kullandığımız güvenli anestezi var dedi doktorunun izin kağıdı olması lazım dedi gebelikte diş ağrısı olupda yaptıran oldu mu acaba
Ayyy ben 31 haftalık oldum dış agrısı benı mahfettı doktorum mudale edemeyiz dogumdan sonra git cektır falan dedı sizi olumsuz etkilemek istemem lutfen hakkınızı helal edin ama benım kuzenim antibiyotik kullandı oda hemen hemen 34haftalık hamıleydı bebeginın kalbi durmus doktor ya antibiyotik kullandıgın ıcın yada seker varmıs onda kalbine vurmus ikisindende olabılır dedıler cok korktum valla ben oyuzden diş agrımı genelde sirkeyle gargara yapıyorum yada agrıyan bolume kolanya koyup dısarı atıyorum cok ama cok gecmıs olsun gercekten diş ağrısı kadar zor bı agrı yok valla

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim inşallah geçer diş ağrısı hiç birşeye benzemiyor malesef çok zor durumda kalmasaydim.gitmeyevektim ama ben gerildikce bebek de geriliyordur diye gittim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim 2 doktora da sordum bı zarari olmaz icebilirsin dediler inşallah faydası olur da işlem yaptirmaya gerek kalmaz...
Biliyorum canım seni cok iyi anlıyorum bende çekiyorum diş ağrısı cok kötü bir şey inşaallah ilaçın faydası olur ağrısı geçer 🙏

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bayanlar 27 haftalık hamileyim dişim çok ağrıyor bugün diş hekimine gittim antibiyotik verdi bebeğe bı zarari olmaz dedi ama eğer dayanamazsan gel kanal tedavisi yapalım dedi gebelere kullandığımız güvenli anestezi var dedi doktorunun izin kağıdı olması lazım dedi gebelikte diş ağrısı olupda yaptıran oldu mu acaba
Geçmiş olsun canim

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim inşallah geçer diş ağrısı hiç birşeye benzemiyor malesef çok zor durumda kalmasaydim.gitmeyevektim ama ben gerildikce bebek de geriliyordur diye gittim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkür ederim 2 doktora da sordum bı zarari olmaz icebilirsin dediler inşallah faydası olur da işlem yaptirmaya gerek kalmaz...
Canımsın bnde 29 haftaliğim bı haftadır bnde dişten cekiyorm sana hangi antibiyotik verdiler ismi ney kuzum bakım bndekiyle aynimi

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım ılık suyun içine tuz ve sirke karıştır gargara yap iyi gelir geçmiş olsun 🌹

Zuleyha1

Kayıtlı Üye
rank
Ayni haftalarda bir ay arayla 2 kutu antibiyotik ictim cok sukur 30. Haftadan sonra biseyim kalmadi 35 haftaligim cocuk dogar dogmaz gidip cektircem insallah allah yaedimcin olsun antibiyotigi kulkan daha sonra karar ver bence gecebilir cunku

Ayşe'nin annesi❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ayni haftalarda bir ay arayla 2 kutu antibiyotik ictim cok sukur 30. Haftadan sonra biseyim kalmadi 35 haftaligim cocuk dogar dogmaz gidip cektircem insallah allah yaedimcin olsun antibiyotigi kulkan daha sonra karar ver bence gecebilir cunku
Doktor da öyle dedi ilacı kullan bazen erteleyebiliyor dedi inşallah öyle olur dedi yine de insan etrafın sözlerinden tedirgin oluyor acabalar oluyor kafanda 3 doktora da sordum icebilirsin antibiyotiği dedi Allah a emanet yoksa duramiyorsun ağrıdan

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar