Dış gebelik olabilir mi

• Konbuyu başlatan Seda Gökhan
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seda Gökhan tarafından oluşturulan Dış gebelik olabilir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 654 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dış gebelik olabilir mi
Konbuyu başlatan Seda Gökhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defne
S

Seda Gökhan

Guest
Kızlar meraba bana bilgi verirmisiniz 5 hafta 5 günlük hamileyim tedavi ile gebe kaldim beta Hcg yavas yukseliyo 328 iki gun sonra 434 oldu ama tahminimce bebek ufak daha degisirmi bu durum yoksa dış gebelik olabilir dediler dış gebelikmi😢

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar meraba bana bilgi verirmisiniz 5 hafta 5 günlük hamileyim tedavi ile gebe kaldim beta Hcg yavas yukseliyo 328 iki gun sonra 434 oldu ama tahminimce bebek ufak daha degisirmi bu durum yoksa dış gebelik olabilir dediler dış gebelikmi😢
Canım çok küçük daha 2 3 gün sonra tekrar kan versen daha da artmış olur benim ilk oğlumda bana da öyle dediler mide bulantısı kokulardan tiksinme vs vardı son adet tarihimi tam hatırlayamadım Dr dış gebelik kesin dedi kan verdim haftası da büyük çıktı yine kesin dış gebelik seninki dedi ultrasondan bi baktı 8 küsur haftalık hamileymişim bebeği de gördük kalp atışını da duyduk adet düzensizliğim olduğu için farketmedim onda. Yani demek istediğim bakma Drların her dediğine. Bekle 1 hafta sonra tekrar git o zaman görürsün inşallah keseyi de bebeği de 😇

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Canim normalde 2 gune bir betan 2 kati olmasi lzm eger betan duzenli yukselmiyorsa dis gebelik diyorlar ama baska sebebtende olabilir 1 hafta falan bekle baska doktora git ultrasyonla baksinlar ama gittigin doktora bu dis gebelik olayindan bahsetme saten oyle bisey varsa kendi soyler yada bebegini gorursun caninida hic skma uzulme

Tüm sayfalar yüklendi.