Benim gibi Diyarbakır li olan varmı hastane hakkında bilgi alicaktim kafam çok karışık herkes bir şey söylüyor hastaneler hakkında
Canım bende dıyarbakır da yaşıyorum 2 doktor gezdim beğenmedim 3. Dr memorial gamze akın var oraya gidiyorum çok memnunum ama hala nerde doğum yapıcam bilmiyorum araştırıyorum bakalımBenim gibi Diyarbakır li olan varmı hastane hakkında bilgi alicaktim kafam çok karışık herkes bir şey söylüyor hastaneler hakkında
Hangi hastaneye kontrollere gidicegimi bilmiyorum gerçekten doğumunu ilk genesiste yaptım ama bunu yaşam hastanesi varmış orda yap diyoar çok iyiymiş bilgisi olan varmı acabaMerhaba ben diyarbakır lıyım kafanız neden karışık
Bende gerçekten bilmiyorum nerde doğum yapacağımiCanım bende dıyarbakır da yaşıyorum 2 doktor gezdim beğenmedim 3. Dr memorial gamze akın var oraya gidiyorum çok memnunum ama hala nerde doğum yapıcam bilmiyorum araştırıyorum bakalım
Şikayettim var com bı bak istersen hastane yorumlarınaBenim gibi Diyarbakır li olan varmı hastane hakkında bilgi alicaktim kafam çok karışık herkes bir şey söylüyor hastaneler hakkında
İnsan bilmiyo gerçekten bugun komşum diyo akrabam memorialde doğum yaptı haftasınu diye doktor yok ortada kadın doğum yapınca yeni gelmiş kontrol ediyor birde yani herşey ebelere bağlı oluyor benimde 2. Doğumun olacak nasipse uygun bir hastane bulup orda doğum yapıcam sancımı fakan evde çekicem kolay kolay hastaneye gitmiycem yaniHangi hastaneye kontrollere gidicegimi bilmiyorum gerçekten doğumunu ilk genesiste yaptım ama bunu yaşam hastanesi varmış orda yap diyoar çok iyiymiş bilgisi olan varmı acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende gerçekten bilmiyorum nerde doğum yapacağ
Özel istemememin amacı eşimde çocuğumunda gece benimle aynı odada kalması içinİnsan bilmiyo gerçekten bugun komşum diyo akrabam memorialde doğum yaptı haftasınu diye doktor yok ortada kadın doğum yapınca yeni gelmiş kontrol ediyor birde yani herşey ebelere bağlı oluyor benimde 2. Doğumun olacak nasipse uygun bir hastane bulup orda doğum yapıcam sancımı fakan evde çekicem kolay kolay hastaneye gitmiycem yani
Bende evde sancım çekecem aynen yaşam hastanesi çok iyiymiş dedilerİnsan bilmiyo gerçekten bugun komşum diyo akrabam memorialde doğum yaptı haftasınu diye doktor yok ortada kadın doğum yapınca yeni gelmiş kontrol ediyor birde yani herşey ebelere bağlı oluyor benimde 2. Doğumun olacak nasipse uygun bir hastane bulup orda doğum yapıcam sancımı fakan evde çekicem kolay kolay hastaneye gitmiycem yani
Oraya da bakmak lazım aklımda bulunsunBende evde sancım çekecem aynen yaşam hastanesi çok iyiymiş dediler
Batı hastanesi iyi dediler odanda sancını falan çekiyormuşsunBende evde sancım çekecem aynen yaşam hastanesi çok iyiymiş dediler
Batı hastanesi iyi dediler odanda sancını falan çekiyormuşsunBende evde sancım çekecem aynen yaşam hastanesi çok iyiymiş dediler
Siz kaç haftalık hamilesinizYaa gerçekten mii çok iyiymiş![]()