Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar bebek dogdugundan 40 miz cikana kadar sutyen takmadim sikar sutun gelmez dediĺer 2.3 gundur kulanmaya bawladim sizce oyle bi wey ola bilirmi? Siz dogumdan kac zaman sonra takdiniz?
Bende takmadım ilk doğumumda ama büyük beden olunca sorun olmuyor canım ikinci doğumumda takacam ama
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Kizlar bebek dogdugundan 40 miz cikana kadar sutyen takmadim sikar sutun gelmez dediĺer 2.3 gundur kulanmaya bawladim sizce oyle bi wey ola bilirmi? Siz dogumdan kac zaman sonra takdiniz?
Doğru çok sıkması da iyi değil çok gevşek olması da. Hiç takmamak da doğru değil.Orta halli bi sütyen kullanabilirsin. Bazı atletler var kendinden ince sütyeni oluyor. Toparlıyor biraz. Sıkmıyorda.hamileykende rahat ediyorum onlarla. Doğumdan sonra da kullanırım muhtemelen. Lcw da var 60 tl idi en son. Aklında olsun bi bak istersen
Doğru çok sıkması da iyi değil çok gevşek olması da. Hiç takmamak da doğru değil.Orta halli bi sütyen kullanabilirsin. Bazı atletler var kendinden ince sütyeni oluyor. Toparlıyor biraz. Sıkmıyorda.hamileykende rahat ediyorum onlarla. Doğumdan sonra da kullanırım muhtemelen. Lcw da var 60 tl idi en son. Aklında olsun bi bak istersen