Vallahi ilk defa sizde birde bu sayfada duyuyorumAzar azar su gelir canım bunu çoğu kadın yaşar bende yaşadım yani her annede farklı olur![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sıyrıkta o şekilde oluyormuş ve bu üst taraftan siyrildigi için yavaş yavaş sızıntı oluyormuş ama en fazla 30 dakika için de şu direk boşalıyormus alttan patlarsa direk değişik ilk defa denk geldim yani yine azar azar gelmiyor belli süre sonra diye boşalıyor Su yani direkAzar azar su gelir canım bunu çoğu kadın yaşar bende yaşadım yani her annede farklı olur![]()

Sıyrıkta o şekilde oluyormuş ve bu üst taraftan siyrildigi için yavaş yavaş sızıntı oluyormuş ama en fazla 30 dakika için de şu direk boşalıyormus alttan patlarsa direk değişik ilk defa denk geldim yani yine azar azar gelmiyor belli süre sonra diye boşalıyor Su yani direkAzar azar su gelir canım bunu çoğu kadın yaşar bende yaşadım yani her annede farklı olur![]()

Vallahi bilemiyorum araştırıp dönüş yaparım![]()
Sıyrıkta o şekilde oluyormuş ve bu üst taraftan siyrildigi için yavaş yavaş sızıntı oluyormuş ama en fazla 30 dakika için de şu direk boşalıyormus alttan patlarsa direk değişik ilk defa denk geldim yani yine azar azar gelmiyor belli süre sonra diye boşalıyor Su yani direkbenim başıma gelmedi ne yazikki hep suyumu patlattılar en Güzeli kendi gelmesi berbat bir acı patlatiyorlar ama
nasıl bisi anlatamam
Son düzenleme: