Sorum var Doğum belirtileri mi acil bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Doğum belirtileri mi acil bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 322 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum belirtileri mi acil bakar mısınız
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Doğumuma 16 gün kaldı Yarım saat once lavaboya gittim ve bir iki damla acık kırmızı kan geldi peçeteye sizce neden bilginiz var mı yada sizinde doğuma yakın böyle oldu mu olduysa kaç gün sonra doğum başladı bide bu lavabodan önce de sonrada bebek çok fazla oynuyordu ve hala da oynuyor

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Doğumuma 16 gün kaldı Yarım saat once lavaboya gittim ve bir iki damla acık kırmızı kan geldi peçeteye sizce neden bilginiz var mı yada sizinde doğuma yakın böyle oldu mu olduysa kaç gün sonra doğum başladı bide bu lavabodan önce de sonrada bebek çok fazla oynuyordu ve hala da oynuyor
Cnm sancı felan varmı kasılma doktora görün bir nts gir doktor baksın

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Cnm sancı felan varmı kasılma doktora görün bir nts gir doktor baksın
Şimdi gitcem doktora da adet ağrısı gibi boyle ince ama uzun sürüyo bebek oynadıkca artıyor bu nişan gelmesi diyolar ama ne tam onu da bilmiyorum

U

Umayka

Guest
Yapışkansı bir sıvı oluyor genelde nişan ama sen yine de bi görün tabii doktora
Benim ilk doğumum nişan geldikten 3 gün sonra olmuştu

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi gitcem doktora da adet ağrısı gibi boyle ince ama uzun sürüyo bebek oynadıkca artıyor bu nişan gelmesi diyolar ama ne tam onu da bilmiyorum
Cnm o zaman sancidir benimkisi de öyle ama normal doğumu bekle derim doktor a git konuş sana yardımcı olurlar

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Nişan olabilir canım bende nişandan 2 hafta sonra doğum oldu

Tüm sayfalar yüklendi.