Dogum belirtileri ola bilirmi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Dogum belirtileri ola bilirmi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,746 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum belirtileri ola bilirmi?
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba nasilsiniz cok wukur 38 haftamizdayiq 38+1 belimde agrilar cok oluyor her kes bi fikir soyluyor belin agriyorsa dogumun cok yakindadir felan demeye acabada oylemi?? Ara bir kasiklarimdada agri oluyor amma boyle sik sik yok ara bir yardim edermisiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok tewekur ederim her kese cevab yazdigi icin allah razi olsun.
O ağrı girince duramıyorsun benim önce nişanım gelmişti sonra sancım yawaş yawaş geldi en son artık ne otura biliyordum ne yata biliyordum 🥰🥰 kızım kanala sıkıştığı için acil sezeryan oldum vakitlice git baktır benim gibi 11 12 saat boşuna sancı çekme

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba nasilsiniz cok wukur 38 haftamizdayiq 38+1 belimde agrilar cok oluyor her kes bi fikir soyluyor belin agriyorsa dogumun cok yakindadir felan demeye acabada oylemi?? Ara bir kasiklarimdada agri oluyor amma boyle sik sik yok ara bir yardim edermisiniz

Son ayda bu tür agrilar normal bel agrisida normal herkesinde farkli.oluyo dogum agrisi bazen belden basliyo bazen kasiktan ama bunlar normal dogum agrisi surekli ve dakik oluyo yarim saatte bir sonra 10 dakkada bir falan yani anlarsin geldigi zaman :)

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzum 😘Ay bende de aynıydı 37. Hafta çatı muayenesinden sonra her gittiğimde alttan bakıyordu açılma varmı diye bide bastırıyor du 😏
Evet canim vahwi gibii basiyordu bide diyor parmaklarim kirildi 😀😀salak ben oliyorum bu ne diyor diyorum kendimee

O ağrı girince duramıyorsun benim önce nişanım gelmişti sonra sancım yawaş yawaş geldi en son artık ne otura biliyordum ne yata biliyordum 🥰🥰 kızım kanala sıkıştığı için acil sezeryan oldum vakitlice git baktır benim gibi 11 12 saat boşuna sancı çekme
Baktilar kuzum acilman yok dediler bekle dediler

Son ayda bu tür agrilar normal bel agrisida normal herkesinde farkli.oluyo dogum agrisi bazen belden basliyo bazen kasiktan ama bunlar normal dogum agrisi surekli ve dakik oluyo yarim saatte bir sonra 10 dakkada bir falan yani anlarsin geldigi zaman :)
Inwallah canim ilk oldugu ucun cok tecrubesizim

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank

Bebegin gelmeye hazırlanıyor karnın aşagıda mı hemen gitme hastaneye zamanı varsa bile alttan muane edip kanamanı geriyor doktor

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah sorunsuz geçer canım
Inwallah canim ♥️🤲🏻

Bebegin gelmeye hazırlanıyor karnın aşagıda mı hemen gitme hastaneye zamanı varsa bile alttan muane edip kanamanı geriyor doktor
Tamam canim her kes diyor doktora gitme bekle biraz agrilarin gelsin sonra git

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Hastane gitsende 11 12 saat sancı çektiriyorlar benim de sancım vardı gittim alttan muane etti 1 ayın var dedi doktor ertesi gün doğuma girmiştim 😁
Inwallah canim ♥️🤲🏻

Tamam canim her kes diyor doktora gitme bekle biraz agrilarin gelsin sonra git
Bana 1 ayın var dedi ertesi gün dogum yapmıştım sancım var diye gittim alttan muane ettiler kanamam gelmişti

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Hastane gitsende 11 12 saat sancı çektiriyorlar benim de sancım vardı gittim alttan muane etti 1 ayın var dedi doktor ertesi gün doğuma girmiştim 😁

Bana 1 ayın var dedi ertesi gün dogum yapmıştım sancım var diye gittim alttan muane ettiler kanamam gelmişti
Oyle cok bastiriyorlar ki allahim anlatamam bu kadar aciyacagini sanmamiwdim

Tüm sayfalar yüklendi.