Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hiç bilmiyorum kuzum iylesti hersey yolunda diyorlar gönderiyorlar bu iki güne kalmıyor yine aynısı oluyor bu sefer diğer doktor tam iylesmeden çıkarmışlar diyor yatmadan 2 gün önce çocuk doktoruna randevu vardi cigerlini hep dinlemişti hersey yolunda diyordu sevinmistim ama malesef cumartesi günü götürdüm ciğerleri dolu solunumu yavaşladı yoğun bakıma aldılar tekrardan yatıyor sevk ettiler
Hiç bilmiyorum kuzum iylesti hersey yolunda diyorlar gönderiyorlar bu iki güne kalmıyor yine aynısı oluyor bu sefer diğer doktor tam iylesmeden çıkarmışlar diyor yatmadan 2 gün önce çocuk doktoruna randevu vardi cigerlini hep dinlemişti hersey yolunda diyordu sevinmistim ama malesef cumartesi günü götürdüm ciğerleri dolu solunumu yavaşladı yoğun bakıma aldılar tekrardan yatıyor sevk ettiler
Allah kahretsin bunları yavrum bunlar yüzünden neler çekiyor nasıl doktor bunlar ya iyiesmeden Nasıl Cikarırlar çok şükür benim oglumda 90 gün Küvezde yatii her doktor ilgilenip değerlendirdi iyiesmeden cikarmadilar tek basina rahat nefes almadan bırakmayız dediler ne zaman güzel rahat nefes alırsa çıkarcaz dediler benim oğlum şehir Hastanesi'nde yattı cokda memnundum Allah razı olsun onlardan lütfen Ayşem şikayetçi ol bunlardan çocuk neler çekiyor miniğim ya dualrim Paşamla kuzum