Doğum için gün alma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Doğum için gün alma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 363 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Doğum için gün alma
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba kızlar öncelikle bayramınızı mübarek olsun🌸💕doktorum haftaya çarşamba doğum için gün vercek de sizce pat diye doğuma alırlar mı yada bekletiler mi yoksa bi kaç gün daha bu arada sezeran doğum olucak bebekde doktorların hesaplamsına göre haftaya 38 haftalık olacak bilgilerinizi paylaşırmısınız 🌸ilk doğumum hiç bir bilgim yok nasıl ilerlicek

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar öncelikle bayramınızı mübarek olsun🌸💕doktorum haftaya çarşamba doğum için gün vercek de sizce pat diye doğuma alırlar mı yada bekletiler mi yoksa bi kaç gün daha bu arada sezeran doğum olucak bebekde doktorların hesaplamsına göre haftaya 38 haftalık olacak bilgilerinizi paylaşırmısınız 🌸ilk doğumum hiç bir bilgim yok nasıl ilerlicek
Normal olmaz mı peki canım doktorun ne dedi bu konu da sen hazırlıklı ol herşeyin hazırla

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Benimde normal doğum fobim var kendim istekli sezeryan oldum gayette kolaydı zor değil
Ya normal doğum videoları izledim o ayrı sezeran videoları ayrı bi korku yani elimden gelse çıkartmıcam da 😂 ama işte elimde degil gene sezeranda bişi hissedilmiyor da onun da sornası var işte 😁

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ya normal doğum videoları izledim o ayrı sezeran videoları ayrı bi korku yani elimden gelse çıkartmıcam da 😂 ama işte elimde degil gene sezeranda bişi hissedilmiyor da onun da sornası var işte 😁
Hayır öyle videolari izleme çünkü sana fobi bırakır eğer olursa normal yap derim ben her ikisi de zor ben iki tane sezeryan oldum mesela keşke olsaydı da bende normal yapardım yani öyle şeylere bakma inan 🤷🥰😊

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Hayır öyle videolari izleme çünkü sana fobi bırakır eğer olursa normal yap derim ben her ikisi de zor ben iki tane sezeryan oldum mesela keşke olsaydı da bende normal yapardım yani öyle şeylere bakma inan 🤷🥰😊
Ayyyy hiç bilmiyorum ne olcak nasıl ilerlicek hersey o doğuma gidiyon anında olcak Allah tüm o anda olan annelere yardım etsin inşallah 🥹

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar