Doğum için gün alma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Doğum için gün alma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 650 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Doğum için gün alma
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
C
Ben kendim sezeran doğum istedim bebek su an da baş aşağı durum da ama normal doğumdan çok korkuyorum
Çok yanlış yapıyorsun en iyisi. Normal doğum sezeryan bir dogum çeşidi değil mecburi yapilan operasyon ve bebek için en sağlıklısi normal

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
C

Çok yanlış yapıyorsun en iyisi. Normal doğum sezeryan bir dogum çeşidi değil mecburi yapilan operasyon ve bebek için en sağlıklısi normal
Ya katılıyorum olması gereken oyle aslında ama çok korkuda var işte hayırlısı olsun diyorum artık o an bakalım ne olcak

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Ya katılıyorum olması gereken oyle aslında ama çok korkuda var işte hayırlısı olsun diyorum artık o an bakalım ne olcak
Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap doğumunu 💕Normal tabi ki yapabilirsin daha iyi de olabilir ama içinden nasıl geliyorsa doktorunla birlikte hareket et çünkü stres de çok büyük etken sonuçta bebeğin ve senin sağlığın önemli olan.Hem acıyı yaşayacak sensin

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum sen nasıl rahat hissediyorsan öyle yap doğumunu 💕Normal tabi ki yapabilirsin daha iyi de olabilir ama içinden nasıl geliyorsa doktorunla birlikte hareket et çünkü stres de çok büyük etken sonuçta bebeğin ve senin sağlığın önemli olan.Hem acıyı yaşayacak sensin
Ya bide doktor sey dedi normal doğum yaprsan sana da bebeğe de sulu sancı vercez ve bu 5 saat ve 10 saat arası dedi o ayrı bi korkutu ve bebek normalde 36+3 günlük onların 15 gğn eklemsiyle 38 oluyor o kadar kafam karışık ki yani gelse gelse stres yapmaktan gelcek Ve maşallah ki bebğümin kilosu da boyuda çok güzel su an 3kilo 200 gm boyda 48 cm

Tüm sayfalar yüklendi.