Doğum için gün alma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Doğum için gün alma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 976 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Doğum için gün alma
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Ya benim yengemdem de 3 tane doğum yaptı kadın hepsinde normal yaptı hayranlıkla kadına baktım o cesaretine gecen ay doğum yaptı ertesi gün eve geldi sanki doğum yapmamış gibiydi ve dediğin gibi de her ikisinde ağrı olcak biri dopum anında digeri doğum sonrası ve o kadar rahatlatıcı konuştun ki şu an normal doğum yapma cesareti geldi 😁 ama zaten kafa da su kararı aldım normal dopum olarak gircem artık o an allah hangisini nasip ederse
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah rabim tüm çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi hayırlı evlat eylesin🌸💕
Çok iyi yapmışsın kapıları yine de normal doğuma kendini kapatmaman iyi olmuş hem gerçekten biraz da kısmet işi ben 3 hafta beklettim doktorumu adam alalım dedikçe hayır dedim ama nasip olmadı yine de sezaryenle oldu buna da şükür bebeğim iyi ya 💕 Doktorum dediği zaman bebeğimi alsaydım kucağıma ne çatlağım vardır ne bişeyim bir de 40. haftada her yerim çatladı 😬 Bazen ne yaparsan da yap kader işte 😊 Her şeyin hayırlısı olsun 🤲

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Çok iyi yapmışsın kapıları yine de normal doğuma kendini kapatmaman iyi olmuş hem gerçekten biraz da kısmet işi ben 3 hafta beklettim doktorumu adam alalım dedikçe hayır dedim ama nasip olmadı yine de sezaryenle oldu buna da şükür bebeğim iyi ya 💕 Doktorum dediği zaman bebeğimi alsaydım kucağıma ne çatlağım vardır ne bişeyim bir de 40. haftada her yerim çatladı 😬 Bazen ne yaparsan da yap kader işte 😊 Her şeyin hayırlısı olsun 🤲
Tabi ikide hayırlısı olsun herseyin önemli olan bebek vücut olarak herşeyin bir çözümü var bebeğin iyise ne mutlu sana bide şey dicem bu çatlak bende olmadı hiç doğuödan sonra mı olur ki yada o zamanda mı olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar