Doğum icin ozel hastane mi devlet hastanesi mi 😯

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül123🌸 tarafından oluşturulan Doğum icin ozel hastane mi devlet hastanesi mi 😯 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,162 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum icin ozel hastane mi devlet hastanesi mi 😯
Konbuyu başlatan Gül123🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Evet ilk bursadayım buradaki en uygun hastane sanırım 3200 tabi ocakta zam gelecek değmezse boşa gider diye güvenemiyorum zaten o yüzden kararsızım
Epidural normal doğuma 4000 vericez ekstra bişey çıkmazsa ama ocaktan sonra zaman gelecekmiş ben yarın doğuma gidiyorum bugünde gidebilirim heran

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben uygun yer buldum canım normalde bi madicane hastanesi 10.000 aşağı yanıyor epidural doğumu
Ben normalle sezeryan biliyorum sezeryanda çok fazla değil normale göre epiduralli nasıl fiyat söylemediler ayrım yoktur sanıyorum ama Allah güç verirse epidural falanda istemem diye kararlıyım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben uygun yer buldum canım normalde bi madicane hastanesi 10.000 aşağı yanıyor epidural doğumu

@Helin in annesi canım benim ya çok üzüldüm anlattığına inan ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki o hastanenin pisliği insanların ilgisizliği tek orası değil ben süleymanıye kadın doğuma gittim, rezillik. çapa tıp fakültesine gittim kadın doğuma rezillik özelle devam ettim ve o kadar memnun ki anlatamam hatta eşim gel devlette yap doğumu dedi kaynanam benim bişeyime karışmaz eşime kızdı bu kadın ilk defa doğruyor kedi mi sürekli sana çocuk yapacak, ilk defa başına böyle bişey geliyor kızım senin dedi, benim kızımda özelde yaptı dedi. kızım neyse sende osun benim için dedi devlette korona kapsan ortamından dedi eşin ne hesap verecek dedi annene, benim kızım evlatta sen nesin dedi bana sende bi annenin evladısın dedi bana eşime kızıyor bana söyluyor bunları o kadar haklı ki anlatamam eşim beni az daha doğuma çam şakura hastanesine götürecekti son dakika vazgeçti çok şükür
Çam sakura içi çok güzel AVM aynı otel gibi restorantlar carfour market çiçekçiler ve acil gittin diyelim Allah göstermesin mağaza var lohusa anne ve bebek ihtiyaç lari için ama çok uzak kaynanan harika bı anne ellerinden öperim canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bak ben uygun yer bulmuşum 😀 17 bin ne demek 😀
Sen nereye gidiyorsun canim

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ben normalle sezeryan biliyorum sezeryanda çok fazla değil normale göre epiduralli nasıl fiyat söylemediler ayrım yoktur sanıyorum ama Allah güç verirse epidural falanda istemem diye kararlıyım
Ben normal epiduralden bahseddiyorum canım epidural sezeryan değil

Çam sakura içi çok güzel AVM aynı otel gibi restorantlar carfour market çiçekçiler ve acil gittin diyelim Allah göstermesin mağaza var lohusa anne ve bebek ihtiyaç lari için ama çok uzak kaynanan harika bı anne ellerinden öperim canim

Sen nereye gidiyorsun canim
Canım ben avcılar hospital hastanesine gidiyorum

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben normal epiduralden bahseddiyorum canım epidural sezeryan değil

Canım ben avcılar hospital hastanesine gidiyorum
Biliyorum ama normalin fiyatı ile epiduralli normal fiyatı farklı olduğunu bilmiyorum normal normal dir ben fiyat alırken bana normal doğum ve sezeryan fiyatını söylediler çünkü yani ben böyle zannediyordum

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
canım bi doktora git seni sürekli takip eden yere en azından senin kontrolünü yaptığı için neyin olup olmadığını biliyor daha çabuk teşhis koyar bişey olduğu zaman tabiki genede sen bilirsin 😊 34 haftadan sonra sanada parmak atarlar canım üzülme 😂 korkma sakin bişey olmuyor bakıyor sadece saniye sürmüyor inan korkulacak hiç bişey de yok

Sanırım 😂 ben 4000 vericem diye eşimle kavga ediyorum 😀
Evet canim
Tümü
Fotoğraf ekle

Fotoğraf

Fotoğraf

Fotoğraf

Fotoğraf

Fotoğraf

Fotoğraf

Fotoğraf