Ayy nasil yapiyorsunMaşallah ulduzum bemde75 den 57 ye düştüm hem süt veriyorum hem yiyorum![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayy nasil yapiyorsunMaşallah ulduzum bemde75 den 57 ye düştüm hem süt veriyorum hem yiyorum![]()
Yememi kısmiyorum ama az da yesem cokta yesem tarti hep ayniCanım emzirme süresi boyunca kilo vericem diye sakin yemeni kısma aksi takdirde sütün azalır ve yavaş yavaş kesilir sütten kestiğin zaman bu konuyu düşünmen lazım

Insallah sonuclariniz iyi gelirKurtulamadımtüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 80 li kilolarda sonra doğurdum 100 lerde şimdi tartilmiyorum çünkü hem polikistik over var bende hem troid hemde sigarayı bırakınca yemeğe sardım şimdi cekapa girip sonuçlarımı alıp Allah'ın izniyle zayıflamaya başlıcam
![]()

Biraz oyle olacak sanirim...Süt verdiğin sürece kilo vermen biraz zor sütten kestikten sonra sıkı bir diyet ve egzersiz ile bunun üstesinden gelebilirsin
Cok iyi benimde bi 10 kilom var ama tarti ne eksik ne fazla gosteriyo anlam veremiyorumben sut vermedigum icin kilolarmi verdim 64 kilodan 45 dusdum![]()