Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dünde açıldı aynı konu evet emzirwn annelere zararlı ne kadar süte geçmiyor dense bile belirli bir miktarı süte geçiyor oda bebeğe geçiyor. Östrojen içermeyen doğum kontrol hapı bulsan dahi progestan içermeyen bulmayacağım için bebeğin hormonları ile oynama olasılığı var. 2 ayı geçti ise doğum yapalı sana tavsiyem sprial taktır
Adet olmana gerek ypk sprial için. O doğum yapmamış kadınlar için geçerli . Doğumdan sonra adet düzensizliği olduğu için doğum yapan kadınlarda regl beklemiyorlar
Adet olmana gerek ypk sprial için. O doğum yapmamış kadınlar için geçerli . Doğumdan sonra adet düzensizliği olduğu için doğum yapan kadınlarda regl beklemi
Anladım canim ama ben oyle biliyodumki adet olduktan sonra gide bilirim doktorundan söyləmişdi ki 3olduysa gel ama ben açık konusamamisdim onla yakın zamanda yapdiricam
Anladım canim ama ben oyle biliyodumki adet olduktan sonra gide bilirim doktorundan söyləmişdi ki 3olduysa gel ama ben açık konusamamisdim onla yakın zamanda yapdiricam