Doğum kontrol yöntemi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ZEYNEP_AYSİMA tarafından oluşturulan Doğum kontrol yöntemi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,776 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum kontrol yöntemi
Konbuyu başlatan ZEYNEP_AYSİMA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tuuu

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Her ne kadar korunma yöntemi olarak bazıları görmesede 😒 eşim korunuyor canım bu şekilde 5 yıl korunduk biz ne ilaç ne iğne kullandım
Mantıklı olan o bence ben kendi Dr sorduğumda ilaçların koruduğunu fakat yumurtalıkları tembelleştirdiği için önermediğini eşimin korunması gerektiğini söyledi ve aksini öneren bunu kabul etmeyen meslektaşlarım tabi ki var her konuda olduğu gibi dedi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Mantıklı olan o bence ben kendi Dr sorduğumda ilaçların koruduğunu fakat yumurtalıkları tembelleştirdiği için önermediğini eşimin korunması gerektiğini söyledi ve aksini öneren bunu kabul etmeyen meslektaşlarım tabi ki var her konuda olduğu gibi dedi
Kız onu geç bir kere söyledim yine konusu açılmıştı bunu söyleyen ebe ne mezunuymuş böyle korunma şekli yokmuş en risklisi buymuş ya diyorum ki diğer yöntemler ile korunup hamile kalan da var bir riski olsa beş yıla beş defa hamile kalırdım yok doktorun ebenin söylediği yalan ama onların söylediği doğru bende o yüzden artık birşey demez oldum 😅🙏

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Kız onu geç bir kere söyledim yine konusu açılmıştı bunu söyleyen ebe ne mezunuymuş böyle korunma şekli yokmuş en risklisi buymuş ya diyorum ki diğer yöntemler ile korunup hamile kalan da var bir riski olsa beş yıla beş defa hamile kalırdım yok doktorun ebenin söylediği yalan ama onların söylediği doğru bende o yüzden artık birşey demez oldum 😅🙏
Valla hiçbiri kesin çözüm değil ama dediğin gibi ilaçlarla vs hamile kalanda var 🤦‍♀️😅😅

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Evet dogru soyluyorsun benim basima geldi 4.ye hamileyim :) boyle bir korunma yontemi yok :))

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Her ne kadar korunma yöntemi olarak bazıları görmesede 😒 eşim korunuyor canım bu şekilde 5 yıl korunduk biz ne ilaç ne iğne kullandım
Geri çekme yöntemi ile mi korundunuz bendede spiral vardı kayınca cikardik 3 yıldır geri çekme yöntemi ile korunuyorduk şuan bu yöntem le 25 haftalık hamileyim ikinciye artık baglarlarsa. Tüpleri baglatmayi düşünüyorum bende

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Geri çekme yöntemi ile mi korundunuz bendede spiral vardı kayınca cikardik 3 yıldır geri çekme yöntemi ile korunuyorduk şuan bu yöntem le 25 haftalık hamileyim ikinciye artık baglarlarsa. Tüpleri baglatmayi düşünüyorum bende
Çok şükür o kadar yıl bir sorun yaşamadık canım hatta doğumdan sonra da aynı şekilde korunmayı düşünüyorum diğerlerine de ben güvenmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.