Doğum korkusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Doğum korkusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,268 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum korkusu
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yasemin 🤰

...

Moderator
Mod
rank
Kizlar ben normal do^umdan cok kokrkuorum bu korkumu nasil yenicem
Ve ilk gebeligim hic tecrubem yok yasimda 20😑☹bebisimi doguramam diye korkuorum
Korkma canım.Hergün düzenli 7 tane hurma ye.Bol bol yürüyüş yap.Kolay olur doğumun inşaAllah.Ben 3 tane normal doğum yaptım.Çok şükür öyle uzun saat sancıda çekmedim.Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin .Bol bol kolay doğum için dua et.Faydasını görürsün kuzum☺️

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım.Hergün düzenli 7 tane hurma ye.Bol bol yürüyüş yap.Kolay olur doğumun inşaAllah.Ben 3 tane normal doğum yaptım.Çok şükür öyle uzun saat sancıda çekmedim.Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin .Bol bol kolay doğum için dua et.Faydasını görürsün kuzum☺️
Deniycem canim cok tesekur ederim insallah yenerim korkumu

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Şöyle diyim sana yaratılışında doğurmak var 😂yani öyle yada böyle çıkacak o çocuk sen istesende istemesende o yüzden oluruna bırak doktorlar onu bir şekilde alırlar ordan 🥰 birde her ne koşulda olursa olsun sonunda yavruna kavuşmak var 😉

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
İlk oğlumu kucağıma aldığım da 20 yaşındaydım vay be yaslanmisim sağlıkla bir avazda kurtulun canim hiç korkma doktorunu dinle o anda verilen tailmatalari uygula her doğum bir olmaz inşallah kolay ve dikişsiz doğumun olur epidural düşündün mü

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın rahat ol bende korkuyordum YouTube dan suda doğum normal dogum videoları izledim Allah bize doguramayacagimizi dusunseydi bu bebeği taşıma gücü vermezdi bizler kadın olarak çok ozeliz her kadın normal dogura bilir ama bazı riskler olabiliyor bebek ve anne için sezaryen doğum yapıyorlar benim öyle olmuştu ben normal dogum istedim ilk bebekde sabah bı uyandım 37+3titriyorum tırnaklarım morardı bebek hareket etmiyor karnında hastane ye gittim ve bebeğin kalp atışları yavaşlamış hemen acil sezaryen aldılar stresli kötü bı doğum oldu rahat ol dua et doğal doğum videoları izle kimsenin seni etkilemesine izin verme her dogum kendine özeldir Instagram da en kiymetlim diye bı sayfa var orayı takip et doktorlar online eğitim veriyor 💕🙏

Korkma canım benimde ilk dogumumdu 22 yaşındayım bende çok korkuyordum ama hep normal istedim sezeryandan çok korkuyordum normal doğum olur diye dua ediyordum Allah'ım çok şükür normal oldu sabah 6 da sancım başladı öğlen 1 de hastaneye gittim 4 te doğum yaptım sadece az bı sancı olunca hemen hastaneye gotme canım en azından evde yürüyorsun daha kolay oluyor sancım ne zaman siddetlenirse o zaman git ben öyle yaptım çok şükür 3 saatte oldu zaten doğdugu an bütün ağrı sancı bitiyor sonrasında da hemen ayaklanıyor Sun ama sezeryani ablamdan biliyorum haftalarca ağrı çekti tabi amaliyatta daha zor toparlaniyor insan inşallah Rabbim bı sancida kurtulmayı nasip etsin canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar