Doğum korkusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Doğum korkusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,268 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum korkusu
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yasemin 🤰
Benimde ilk gebeliğim 🥰 ve doğmak üzereyiz ve benim yaşımda 23 normal doğum istiyorum ama bakalım bi sorun olmazsa 😇
Rabbim bı sancida kurtarsın canım.❣️ben hep sancı geldikçe la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim dedim canım çok şükür kolay oldu benim doğum 23 gün oldu bol bol uyuyun 😂😂doğumdan sonra uyumak çok zor😂hele benim gibi gündüz uyuyup gece uyumayan bı bebek olursa

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim bı sancida kurtarsın canım.❣️ben hep sancı geldikçe la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim dedim canım çok şükür kolay oldu benim doğum 23 gün oldu bol bol uyuyun 😂😂doğumdan sonra uyumak çok zor😂hele benim gibi gündüz uyuyup gece uyumayan bı bebek olursa
Saol canım allah razı olsun analı babalı büyüsün bebişin 😀❣️ Artık bian önce kurtulurum artık dayanamıyorum bu gidişle sezeryan günü alıcam yoksa 😒

Saol canım allah razı olsun analı babalı büyüsün bebişin 😀❣️ Artık bian önce kurtulurum artık dayanamıyorum bu gidişle sezeryan günü alıcam yoksa 😒
Saol canım ❣️Doğunca da keşke karnımda az daha dursa da uyusaydim diyor insan😁😁😂😂şaka bı yana sağlıklı olsunlar da kuzum uykusuzluğa da razıyım

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Saol canım ❣️Doğunca da keşke karnımda az daha dursa da uyusaydim diyor insan😁😁😂😂şaka bı yana sağlıklı olsunlar da kuzum uykusuzluğa da razıyım
İlk önce can sonra Canan kuşum artık kaldıramıyorum safram ağrıyor atak geçirip geçirip hastaneye gidiyorum 😞 gebelik zaten başlı başına zor bi süreç ama birde üstüne başka bi sağlık sorunu çıkınca dayanılacak gibi değil 😞 bebişini kucağıma almak istiyorum bu yüzden 🙁

Benim sadece lohusalık çok zor geçiyor duygusal olarak durmadan ağlıyorum istemsizce içim sıkılıyor annem doğumdan sonra 1 hafta kaldı yanımda kendimi çok yalnız gibi hissediyorum kimsem yokmuş gibi hissediyorum durmadan ağlıyorum eşim de sabah çalışıyor bebekle ben de o uyusun sabah işe gidicek diye ayrı odada uyuyorum iyice pisikolojikmen çöktüm en kısa zamanda eskiye dönerim insallah yoksa göz yaşım kalmicak😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk önce can sonra Canan kuşum artık kaldıramıyorum safram ağrıyor atak geçirip geçirip hastaneye gidiyorum 😞 gebelik zaten başlı başına zor bi süreç ama birde üstüne başka bi sağlık sorunu çıkınca dayanılacak gibi değil 😞 bebişini kucağıma almak istiyorum bu yüzden 🙁
İnşallah canım en kısa zamanda hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰

@Canım oğlum ay canım benim ya sıkma canını bak ayetel kürsü dinle youtubeden bol bol bebişinle gelip geçici herşey üzülme bende hep tekim gebelikte tektim doğum olacak tekim eşimden başka kimse olmaz yanımda o yüzden üzülme canım bebişine odaklan 🥰🥰
İnşallah biran önce geçer canım dinliyorum nazar duaları felan dinliyorum sürekli bebegimle

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yeneceksin kuşum benim cok dusunme cok düşünürsen isin icinden cikamazsin akışına bırak guzel seyler düşün 🥰🤗
Insallh canim 😊

Şöyle diyim sana yaratılışında doğurmak var 😂yani öyle yada böyle çıkacak o çocuk sen istesende istemesende o yüzden oluruna bırak doktorlar onu bir şekilde alırlar ordan 🥰 birde her ne koşulda olursa olsun sonunda yavruna kavuşmak var
Illakide cikcakda canim ben hic dogum yapmadim ondan korkuom😑🤗

İlk oğlumu kucağıma aldığım da 20 yaşındaydım vay be yaslanmisim sağlıkla bir avazda kurtulun canim hiç korkma doktorunu dinle o anda verilen tailmatalari uygula her doğum bir olmaz inşallah kolay ve dikişsiz doğumun olur epidural düşündün mü
Kesin dikis atarlar bnce bana oyle gelio

Canım iyi düşün güzel olsun inşaallah😍😍
Dusunucem canim insallh

Korkma canım benimde ilk dogumumdu 22 yaşındayım bende çok korkuyordum ama hep normal istedim sezeryandan çok korkuyordum normal doğum olur diye dua ediyordum Allah'ım çok şükür normal oldu sabah 6 da sancım başladı öğlen 1 de hastaneye gittim 4 te doğum yaptım sadece az bı sancı olunca hemen hastaneye gotme canım en azından evde yürüyorsun daha kolay oluyor sancım ne zaman siddetlenirse o zaman git ben öyle yaptım çok şükür 3 saatte oldu zaten doğdugu an bütün ağrı sancı bitiyor sonrasında da hemen ayaklanıyor Sun ama sezeryani ablamdan biliyorum haftalarca ağrı çekti tabi amaliyatta daha zor toparlaniyor insan inşallah Rabbim bı sancida kurtulmayı nasip etsin canim
Bnmde hemen olsa oyle keske

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar