Sorum var Doğum malzemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şüküfe tarafından oluşturulan Doğum malzemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,176 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum malzemesi
Konbuyu başlatan Şüküfe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba hayırlı akşamlar merak ettiğim bir konu var. Doğumdan sonra pedmi kullanılır yoksa hasta bezi filan mı alayım nasıl oluyor kanama miktarı
Merhaba☺️ benim normal doğumdu, külot bez kullandım kayma, oynama olmadı. Kaynama miktarı ilk zamanlar biraz fazla oluyor, günden güne azalıyor.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba☺️ benim normal doğumdu, külot bez kullandım kayma, oynama olmadı. Kaynama miktarı ilk zamanlar biraz fazla oluyor, günden güne azalıyor.
Kanama miktarı diyecektim " kaynama" yazılmış 🤭

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
1 paket hasta bezi al sonra normal ped kullanmaya başlıyorsun çiçeğim
Bilgini paylaştığın için teşekkür ederim öyle yapalım inşllah 🥰

Hasta bezi kullanılıyor canım ilk günler
Teşekkür ediyorum bunlar basit ama bilmeyen için önemli bilgiler

Ben sezaryan oldum doktoeun hasta bezi veya lohusa pedi kullandirmqdi canım normal ped al onu tak dedi öyle geçirdim zaten 6 gün oldu kanamam da 😂😂
Aa neden acaba baksana herkes kullanmış

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bilgini paylaştığın için teşekkür ederim öyle yapalım inşllah 🥰

Teşekkür ediyorum bunlar basit ama bilmeyen için önemli bilgiler

Aa neden acaba baksana herkes kullanmış
Bilmiyorum doktorum kullanma dedi almıştım da oysaki ama kullanma ped kullan onun yerine daha sağlıklı dedi ama bilmiyorum bende dinledim onu

Birdaha olmadimi kuzum kanaman🙄
Yok canım sadece 6 gün oldum 5 ay oldu hala regl da olmadım başka kanamada olmadı o 40 içinde 😂😂

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar merhaba hayırlı akşamlar merak ettiğim bir konu var. Doğumdan sonra pedmi kullanılır yoksa hasta bezi filan mı alayım nasıl oluyor kanama miktarı
Ben de hasta bezi kullandım canim 2 gün daha sonra normal pede geçtim 2sinde bulunsun elinin altında birde yatağının altına sermek için altlık al kendine kanamam olucagi için ona geçer hiç yoktan sürekli çarşaf değiştirme skntn olmaz🥰

Bilmiyorum doktorum kullanma dedi almıştım da oysaki ama kullanma ped kullan onun yerine daha sağlıklı dedi ama bilmiyorum bende dinledim onu

Yok canım sadece 6 gün oldum 5 ay oldu hala regl da olmadım başka kanamada olmadı o 40 içinde 😂😂
Ama benim daha devam ediyor kanamam kesilmedi🥺

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben de hasta bezi kullandım canim 2 gün daha sonra normal pede geçtim 2sinde bulunsun elinin altında birde yatağının altına sermek için altlık al kendine kanamam olucagi için ona geçer hiç yoktan sürekli çarşaf değiştirme skntn olmaz🥰

Ama benim daha devam ediyor kanamam kesilmedi🥺
Kaç gün oldu tam olarak benim doktorum 40 günü geçen bir kanama oluesa hastaneye geri gel kontrol edilsin demişti şükür olmadı canım sen bir hastaneye git bak 40 çıktı ise

40 içinde isen kanama normal ama çıktıysan kontrol şart

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kaç gün oldu tam olarak benim doktorum 40 günü geçen bir kanama oluesa hastaneye geri gel kontrol edilsin demişti şükür olmadı canım sen bir hastaneye git bak 40 çıktı ise

40 içinde isen kanama normal ama çıktıysan kontrol şart
58 gün oldu ve halen devam ediyor kanamam

Tüm sayfalar yüklendi.