Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar doğum ne zaman sizlerin bize bugün doktor tahmini söyledi 14 temmuz ile 3 Ağustos arası dedi bakalım kızım sizce 10 gün önceki gelir dönemi ben sanmiyom agustosu temmuzda gelir bence
Kızlar doğum ne zaman sizlerin bize bugün doktor tahmini söyledi 14 temmuz ile 3 Ağustos arası dedi bakalım kızım sizce 10 gün önceki gelir dönemi ben sanmiyom agustosu temmuzda gelir bence
Normal kuzum endişe etme zaten son haftalarda hızla kilo alırlar bide çok kilolu doğmalari hep öyle kalicak anlamına gelmiyor benim kızım 4000 gram doğmuştu masallah kilosu çok iyiydi doğduktan sonra hep kilo verdi gittikçe zayıfladı sağlıklı olsunlar da kuzum gerisi Allah kerim
Normal kuzum endişe etme zaten son haftalarda hızla kilo alırlar bide çok kilolu doğmalari hep öyle kalicak anlamına gelmiyor benim kızım 4000 gram doğmuştu masallah kilosu çok iyiydi doğduktan sonra hep kilo verdi gittikçe zayıfladı sağlıklı olsunlar da kuzum gerisi Allah kerim
Benimkiside temmuzun sonu ağustosun başı kuzum. Bakalım hayırlısıyla sağ salim gelsinler de
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr