Doğum Odası Süslemee!!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fundafulii tarafından oluşturulan Doğum Odası Süslemee!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 698 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum Odası Süslemee!!
Konbuyu başlatan Fundafulii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Fundafulii

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok abartılı birşey istemiyorum isimli çikolata kapı süsü olarakta balonlar ve bebeğim geliyor afişi ve küvoz tülü yeterli mi sizce ??

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok abartılı birşey istemiyorum isimli çikolata kapı süsü olarakta balonlar ve bebeğim geliyor afişi ve küvoz tülü yeterli mi sizce ??
Yeterli canım bizde kapı süsü tülü isimli çikolata balonlar koyduk odaya ama benim doğum yaptığım hastane o kadar pimpirikli ki kapı süsünü maalesef astırmadı odanın içine koydum bende hastane izin veriyorsa sende yaparsın 🥰

Fundafulii

Kayıtlı Üye
rank
Yeterli canım bizde kapı süsü tülü isimli çikolata balonlar koyduk odaya ama benim doğum yaptığım hastane o kadar pimpirikli ki kapı süsünü maalesef astırmadı odanın içine koydum bende hastane izin veriyorsa sende yaparsın 🥰
Susten ne olucak sanki ben oğluma da o hastanede doğum yapmıştım birşey diceklerini sanmıyorum canm 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.