Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım
T Tülay ŞİRAY Kayıtlı Üye Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 76 5 Temmuz 2023 #1 Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım
S Sona Kayıtlı Üye Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,209 5 Temmuz 2023 #2 Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... tebrikler canim analı babalı buyusun miniğin
Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... tebrikler canim analı babalı buyusun miniğin
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 358 5 Temmuz 2023 #3 Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Tebrikler gözün aydın şükürler olsun
Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Tebrikler gözün aydın şükürler olsun
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 5 Temmuz 2023 #4 Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim analı babalı buyusun sağlıklı çocuk olsun
Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Tebrik ederim analı babalı buyusun sağlıklı çocuk olsun
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 5 Temmuz 2023 #5 Gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,256 5 Temmuz 2023 #6 Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Ayy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Ayy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 5 Temmuz 2023 #7 Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 5 Temmuz 2023 #8 Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Gözün Aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Gözün Aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 5 Temmuz 2023 #9 Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
R Rovşane. Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 111 5 Temmuz 2023 #10 Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Wukur Elbizde ocuvuzda aalsin. Allah bize yol versin qaldix biz
Tülay ŞİRAY' Alıntı: Sabah 9 doğum oldu hanımlar. Elhamdülillah Çok zor geçti ama şükür kucağıma aldım Genişletmek için tıkla ... Wukur Elbizde ocuvuzda aalsin. Allah bize yol versin qaldix biz