Doğum parası bilgi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan Doğum parası bilgi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,069 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum parası bilgi
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Eymenin Annesi

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gece post açmıştım Doğum parası ne zaman yatar diye sağolsun cevap yazan arkadaşların sayesinde PTT gittim gerçekten para yatmış çektim E-devlette hala ödeme aşamasında diyor orayı dikkate almayın sevgiler ❤️💐
İyi canım gözün aydın almışsın paranı iyi günler de harca 🤗🌹

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Sen yada eşin sigortalı çalışıyorsan SGK’ya da dilekçe veriyorsun 160₺ de süt parası yatıyormuş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim cnm
Ben çalışıyorum ama primi dolduramadan çıkarsam eşimin sigortasıyla alınırmı acaba ben 90günü kesin doldurucam 18haftalık parasını almak için ama 112 yada 120 gün olması gerekiyodu sanırım çocuk ve süt parası için

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Doğum parası ödeme aşamasında yazıyor bende yatmamıştir diye bekliyorum bende bir bakarım birde baba yada yatıyor diyorlar acaba onun adına da PTT yatmismidir o kendi adına basvuru yapmamis yatar mı ?
Babaya süt parası yatıyor bizim hastane başvurmuştu taburcu olmadan e-devlette emzirme ödeneği yazarsan çıkar PTT yatıyor o da

Babaya süt parası yatıyor bizim hastane başvurmuştu taburcu olmadan e-devlette emzirme ödeneği yazarsan çıkar PTT yatıyor o da
Eşinin e devletine emzirme ödeneği yaz eğer başvuru yoksa Aile sosyal hizmetlerden başvuru yapın

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ben çalışıyorum ama primi dolduramadan çıkarsam eşimin sigortasıyla alınırmı acaba ben 90günü kesin doldurucam 18haftalık parasını almak için ama 112 yada 120 gün olması gerekiyodu sanırım çocuk ve süt parası için
İnan net bilmiyorum bizim emekli sandığı olduğu için alamadık 144 ü ara bilgiyi verirler

Doğum mu yapmış olman gereliyor
Tabi doğum belgesi ile başvuru yapıyorsun

Tüm sayfalar yüklendi.