Doğum sancısı

• Konbuyu başlatan Edanur
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Edanur tarafından oluşturulan Doğum sancısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,393 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sancısı
Konbuyu başlatan Edanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 58sivas

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler hanımlar.
37 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. Son 1 saattir adet sancısı çekermiş gibi bir ağrı var kasıklarımda. Nişan su vs. gelen bir şey yok. Ama sancı çok yokluyor beni. Tecrübesizim, ilk gebeliğim etrafımda sorabileceğim kişilerde yok tecrübenize ihtiyacım var çünkü ağrı çok bastırıyor fazlasıyla. Ve ara sıra sol kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor. 😔😔😔😔😔
Canım sancıların durup tekrar başlıyorsa doğum sancısı olabilir gününde gelmiş zaten hiç ihmal etme doktora git yada acile git 33 haftalıkken bende yaşadım sancıları doktor bana bekletmeden iyiki gelmişsin demişti sende istersen bı acile git canım çok geçmiş olsun 😘

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler hanımlar.
37 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. Son 1 saattir adet sancısı çekermiş gibi bir ağrı var kasıklarımda. Nişan su vs. gelen bir şey yok. Ama sancı çok yokluyor beni. Tecrübesizim, ilk gebeliğim etrafımda sorabileceğim kişilerde yok tecrübenize ihtiyacım var çünkü ağrı çok bastırıyor fazlasıyla. Ve ara sıra sol kasığıma bıçak saplanır gibi oluyor. 😔😔😔😔😔
Dayanamayacgin şekilde sancı olursa hastaneye gdiin gidip geri gelen yalancı sancıyla doktora gitmeyin derim orda baya bı kurcaliyorlar evinizde sancinizi çekin en dayanamacagnz noktada hemen koşun tabi ikinin hastaneye falan giderken bn öle yapiyorim😃

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Dayanamayacgin şekilde sancı olursa hastaneye gdiin gidip geri gelen yalancı sancıyla doktora gitmeyin derim orda baya bı kurcaliyorlar evinizde sancinizi çekin en dayanamacagnz noktada hemen koşun tabi ikinin hastaneye falan giderken bn öle yapiyorim😃
Ayn öyle bende ilk gebeliğim de evde çekip gitmiştim hastaneye

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Ayn öyle bende ilk gebeliğim de evde çekip gitmiştim hastaneye
Evet çok etkili oluyor direk hastaneye gitmek mantıksız orda doğum yapmdgnz gbi kaliyorsunz kurcaliyorlar onca acıyı çekiyorsunuz evnzde rahatça nasl hareket etmk isterseniz öle yapın sonra en dayanamacagnz noktada gidin

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Her doğum şekli farklıdır anneleri yanlış bilgilendirmeyin lütfen yalancı sancıda olsa dahi o sancı anında kordon dolanması olabilir sizin demenizle doktora gitmesi diyelim o an Allah korusun bebeğe birşey olsa o zamanda doktora gitseydiniz dersiniz bizler doktor değiliz doğum yapmış olsak dahi her bebek ve her hamilelik farklı ilerler lütfen bunları unutmayalım 🙏

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Her doğum şekli farklıdır anneleri yanlış bilgilendirmeyin lütfen yalancı sancıda olsa dahi o sancı anında kordon dolanması olabilir sizin demenizle doktora gitmesi diyelim o an Allah korusun bebeğe birşey olsa o zamanda doktora gitseydiniz dersiniz bizler doktor değiliz doğum yapmış olsak dahi her bebek ve her hamilelik farklı ilerler lütfen bunları unutmayalım 🙏
Orası öyle a evde birz beklemek de fayda var sicak bı duş alın derim

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Sancı anında sıcak banyo ve ılık duş önermiyor doktorlar açılma olmaması için
Açılma olmzsa nasl doğum yapcaksnz bn bu şekilde yapıyorum her doğumunu ve ebelerin bna herkes böyle olsa dio
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sancı anında sıcak banyo ve ılık duş önermiyor doktorlar açılma olmaması için
Saatlerce evde bekleyin demiyorum ama birz çekin evzde sonra gidin derim bnm tercihim böyle doğum koly olsa pırt die çıkardı 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.