Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence de en mantıklısı bi dene zorlanırsan bir sen kendin çağırısın zaten ya ben oyle aman aman zorlanmadım ya sabahları ben bakardım bebeğe geceleri de eşim bakardı 4güne yakın boyle gitti sonra alıştım ben 5ci gün kalkıp evi temizledim benim bebeğim zaten sürekli uyuyordu çok da zorlanmadım.
Bide kayana gelirse bide ona bakmak zorunda kalıyormuşsun gibi oluyor aman ters bişi demiyim evin içinde rahat giyinmen lazım belki çekine de bilirsin sıkıntı yani ikinci koca bebekde kaynana oluyor açıkcası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zaten anlayışlı bi eş olunca ne anne ihtiyacın olur ne de kaynanaya
Aaa yok valla ne bakıcam o bana bakmaya gelsin rahat ederim kaynanamın yanında sadece göğüslerimi göstermekten nefret ediyorum görmesin yani emzirirken de kayınpederim gelmesin de kaynanaya razıyım. O da git deyince gitmesi lazım artık. Bunun hijyen meselesi de var aynı wc yi kaç kişi kullanıcak sonuçta ufff kafamda büyüyor resmen
Aaa yok valla ne bakıcam o bana bakmaya gelsin rahat ederim kaynanamın yanında sadece göğüslerimi göstermekten nefret ediyorum görmesin yani emzirirken de kayınpederim gelmesin de kaynanaya razıyım. O da git deyince gitmesi lazım artık. Bunun hijyen meselesi de var aynı wc yi kaç kişi kullanıcak sonuçta ufff kafamda büyüyor resmen