Sorum var Doğum sonrası aile sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yelizenisdeniz tarafından oluşturulan Doğum sonrası aile sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 43 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum sonrası aile sorunsalı
Konbuyu başlatan Yelizenisdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yelizenisdeniz

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba. Doğum sonrası kaynanasıyla annesiyle başbaşa kalmış olan var mı aramızda? Çok ciddi korkularım var gerek lohusalık gerek sürekli tentene olma isteği evin kalabalık olması durumları sizleri çok etkiledi mi? Bursaya taşınacağım bir de orada kimsem olmayacak o anki düşüncelerim nasıl olur bilmiyorum ama kaynanamla anlaşabilir miyim acaba, kendisi aslında iyi biri genelde iyi davranır bana ama bazen dengesiz hareketleri ve benim sinir bozucu bulduğum tavırları oluyor önceki gelininde bebekle ilgili sorunları olmuştu anlaşamamışlardı memesinden tutup kendince yardım etmeye çalışıyordu kız da bir şey demiyordu ama sonradan çok içine attığı için büyük kavgaları oldu bir keresinde kapısını kapatıp çocuğu uyutmuşken kaynanam birden kapıyı pat diye açıp çocuğu uyandırdı diye çok büyük kavga etmişlerdi bağrışma çağrışma gibi sonra bir iki sene sonra kocasıyla yani kaynımla ayrıldılar. Ben başta anlamamıştım ama cidden sinir bozucu değil mi bu patavatsızlıklar içeride çocuk uyuttuğunu biliyo sonuçta niye öyle bi hareketler yaparsın ki? Bir de torun bağımlısılar hadi geldi diyelim nasıl git dicem artık ihtiyaç kalmadığında kendi annem de bir hafta anca kalabilicek küçük kardeşim okula gittiği için aslında insanın kendi annesine daha çok lafı geçiyor hiç kaynanama kalmak istemezdim ama mecburen o daha uzun süre kalacak yanımda. Sizin yaşadığınız olaylar var mı doğum sonrası yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım?? 🥴🥴

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar