Doğum sonrası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nisan Anneleri kategorisinde Buğlemin Annesi tarafından oluşturulan Doğum sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,635 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nisan Anneleri
Konu Başlığı Doğum sonrası
Konbuyu başlatan Buğlemin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

Buğlemin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Mrb arkadaşlar doğumdan sonra kanama nekadar sürüyor internettten araştırdım kimisinin 7 gün kimisinin 40 gün kimisinin 3 ay sürmüş ben doğum yapalı 21 gün oldu kanamam bir azalıyor biticek gibi oluyor bir bakıyorum sanki tekrar çoğalıyor gibi normal olan kaç gün bu kanamanın süresi bilgisi olan varmı.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Mrb arkadaşlar doğumdan sonra kanama nekadar sürüyor internettten araştırdım kimisinin 7 gün kimisinin 40 gün kimisinin 3 ay sürmüş ben doğum yapalı 21 gün oldu kanamam bir azalıyor biticek gibi oluyor bir bakıyorum sanki tekrar çoğalıyor gibi normal olan kaç gün bu kanamanın süresi bilgisi olan varmı.
Merhaba canım bazılarının 40 gün hatta 50 veya daha fazla sürebiliyor yada 1 hafta veya bikacgun sürebiliyor benim ilk doğumda 50 gün sürmüştü ikinci doğumda ise 40 gün sürmüştü herkesin farklı oluyor

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Benim ilk 10 gün çok oldu sonra azalıp durdu sonra bi ara tekrar başladı ama 40 uçurduktan sonra hiç olmadı

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
40 gün sürer normalde canım 40 gün azalıp artması normal

Buğlemin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım bazılarının 40 gün hatta 50 veya daha fazla sürebiliyor yada 1 hafta veya bikacgun sürebiliyor benim ilk doğumda 50 gün sürmüştü ikinci doğumda ise 40 gün sürmüştü herkesin farklı oluyor
Umarım çok çok uzun sürmez halsiz kalıyorum çok🥺
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilk 10 gün çok oldu sonra azalıp durdu sonra bi ara tekrar başladı ama 40 uçurduktan sonra hiç olmadı
Benimde 3 gün çok yoğun geldi sonra bir kesildi tekrar şimdi arz az geliyor ama geliyor umarım çok uzun sürmez bakalım 19 gün kaldı 40 çıkmasına benim nasıl olucak

40 gün sürer normalde canım 40 gün azalıp artması normal
Umarım 40.nci gün biter🤣 çok halsiz kaldım çünkü birde kansizim doğumda kan verdiler çünkü tamam o verilen temiz kan giden kirli kan ama ister istemez halsiz kalıyorum nedense

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok normal birtanem benim kayra da 6 gün sürdü tam 10 ay olmadım 😂😂bunda 28 gün oldu doğum yapalı Bir azalıyor bşr artıyordu bir gğn oluyorum bir gün olmuyorum 😂😂50 güne kadar normal dedi doktorum bana 50 günden uzun sürerse jinekolojik muayneye gel dedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Umarım çok çok uzun sürmez halsiz kalıyorum çok🥺

Benimde 3 gün çok yoğun geldi sonra bir kesildi tekrar şimdi arz az geliyor ama geliyor umarım çok uzun sürmez bakalım 19 gün kaldı 40 çıkmasına benim nasıl olucak

Umarım 40.nci gün biter🤣 çok halsiz kaldım çünkü birde kansizim doğumda kan verdiler çünkü tamam o verilen temiz kan giden kirli kan ama ister istemez halsiz kalıyorum nedense
Hmm anladım canım demir ilacı kullanıyormusun

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
35-36 gün kanamam sürdü sürekli değil ara ara oldu sonra kesildi aradan 1 ay geçti adet oldum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Buğlemin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok normal birtanem benim kayra da 6 gün sürdü tam 10 ay olmadım 😂😂bunda 28 gün oldu doğum yapalı Bir azalıyor bşr artıyordu bir gğn oluyorum bir gün olmuyorum 😂😂50 güne kadar normal dedi doktorum bana 50 günden uzun sürerse jinekolojik muayneye gel dedi
Evet kızlarda söyledi doktor taburcu olurken 40 gun sonra gel rahim kendini toparlamismi toparlamismi kontrol edicem dedi bakalım inşallah kanama durur yoksa alttan muayene ettiremem o şekilde çok utanırım 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.