Sorum var Doğum yaptım elhamdülillah

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 prenses annesi tarafından oluşturulan Doğum yaptım elhamdülillah başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,704 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 23 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum yaptım elhamdülillah
Konbuyu başlatan 2 prenses annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses annesi

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
Canım korkuttuysam hakkını helal et benim ağrım sabah 7 gibi başladı doğumda 4 te oldu 4 e kadar ağrı çektim ama ben son dakikaya kadar hiç durmadım temizlik yaptım iyice çocuk inmiş seni bilemedim şimdi ağrın girince git bari kendini takip et geçmezse çok bekleme git
helal oösun canım yok estağfurullah özendim hatta size, ben de sancımı evde çekip bol hareket edip, hastanede kolay doğurmak istiyorum orda yatarak beklemekten korkuyorum asıl, gezmene izin vermiyorlarmış felan, devlette, işte o yüzden zamanlamamı iyi yapmam lazım, nasip 🤲🏻🥰

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Amin inş allah razı olsun canım cuma günü akşam karnımın alt taraflarında kasıklarımda ağrılar oldu ama gece yoktu gecede sadece belimde çok hafif vardı sabah artık başladı ağrılar bende geçmesin diye squat hareket yaptım sonra hiçdurmadım temizlik yaptım ağrılar için dakika tutmadım aklıma gelmedi ama saat 2 ye 3 kadar hiç geçmedi ara ara çoğaldı hatta ambulansta da sordular ağrıların kaç dakikada bir geliyor diye bende dedim dakika tutmadım oda tamm ozaman ağrın girince bana söyle dedi bende söyledim dakika tuttular önce 3 dakikada bir sonra 2 ye 1 e düşünce iyice kötü oldum kenarıya çekelimmi hastaneye kadar dayanabilirmisin dedi bende dayanırım dedimistem dışı ıkınmalarım felan geldi zar zor yetiştirdiler hastaneye doğumdada buzamana kadar evde mi ağrı çektinsen dediler iyi olmuş suni sancısız doğum oldu dediler dikişimde fazla yok sadece ıkınırken biraz ben fazla zorladım bi an önce çıksın diye o ara içten az bişey yırtılmış sordum 3 dikiş var dedi çok şükür bu şekilde oldu allahım hepinizin yardımcısı olsun inş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ha doğumum evet normal doğum oldu canım bide suyumu sormuşsun suyum gelmedi yani geldide çamaşırıma azar azar geldi evdeyken lekem geldi az bişey sanırım o nişan oluyor bu şekilde suyumu doğum pozisyonundaykendoktor bişeyler yaptı o ara bişey patladı o suyumdu herhalde o ara kendimde değildim zaten emin değilim
Allah anali babalı büyütsün tatlım sancı çekince çok agrin oluyor mu baygınlık geçirecek kadar mesela tatlim

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
Allah anali babalı büyütsün tatlım sancı çekince çok agrin oluyor mu baygınlık geçirecek kadar mesela tatlim
evet mesela neye benziyor bu sancılar demi, ben de merak ediyorum, benim adetlerim aşırı ağrılı geçerdi onun gibiyse alışkınım😬😄🤭

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
evet mesela neye benziyor bu sancılar demi, ben de merak ediyorum, benim adetlerim aşırı ağrılı geçerdi onun gibiyse alışkınım😬😄🤭
Ben iki dogum yaptım ama cnm ikisi de fazla ağrılı olmadı hastaneye gidism ve suyum da falan da hastane de patlattılar suni sancı ile dogum yaptım şükür ikisi de 10 dk sürmüştü suni sancı çok acı verici panik oluyor resmen insan ama ben 10 dk çektim sadece çünkü benim acilimim baya vardı yattığım da hastaneye diğerlerinde gebeligim de çok rahat ve kolay güzel geçmişti sürekli de yuruyordum çok da kolay doğum olmuştu bide uzun zmn oldu en son dogumuma pek bazı şeyleri hatırlayamıyorum bunda gebeligim hep riskli ve zor geçtiği için sancılar ve ağrılar suyu yatis nasıl olacak çok dusunceliym bu konu da balim Allah in izni ile bütün yavrusunu bekleyen anneler sag salim evlatlarını kucağına alırlar bir avaz da ınş tatlım❤❤

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben iki tane dogum yaptım da cnm kucuktum onlarda pek sancilarimi hatırlamıyorum bide suni vermişlerdi de cnm
Benimde ilk doğumumda bende sancıyla gitmedim hastanede sunni sancı verdiler di 6 sene oldu çok fazla hatırlayamıyorum bunda da bi yandan ağrı çekiyorum bi yandanda düşünüyorum acaba sancımmıki doğummu olacak ki ilkinde ağrıyla gitmeyince bilemedim belim ve bacaklarım ağrıyordu arada bi karnıma alt taraflara bi anda şiddetli sancı giriyordu sancı girince olduğum yerde kalıyordum hareket edemiyordum zaman geçtikçe o ağrı girdiğinde daha da artarak şiddetli bi şekilde girmeye başlıyor o sancı oluyor herhalde sonra ben hiç dakika felan tutmadım ambulansta sordular kaç dakikada bi giriyor ağrın diye bende dakika tutmadım dedim tamam ağrın girince bana söyle dedi 3 dakika da bir dedi 2 dakikaya düştü dedi sonra istem dışı ıkınmalar geliyor zaten

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ilk doğumumda bende sancıyla gitmedim hastanede sunni sancı verdiler di 6 sene oldu çok fazla hatırlayamıyorum bunda da bi yandan ağrı çekiyorum bi yandanda düşünüyorum acaba sancımmıki doğummu olacak ki ilkinde ağrıyla gitmeyince bilemedim belim ve bacaklarım ağrıyordu arada bi karnıma alt taraflara bi anda şiddetli sancı giriyordu sancı girince olduğum yerde kalıyordum hareket edemiyordum zaman geçtikçe o ağrı girdiğinde daha da artarak şiddetli bi şekilde girmeye başlıyor o sancı oluyor herhalde sonra ben hiç dakika felan tutmadım ambulansta sordular kaç dakikada bi giriyor ağrın diye bende dakika tutmadım dedim tamam ağrın girince bana söyle dedi 3 dakika da bir dedi 2 dakikaya düştü dedi sonra istem dışı ıkınmalar geliyor zaten
Aynen oyle sanirim cnm bende kucuk olduğumdan bilemiyorum ki 5 sene de bana oldu karnim agriyordu ilçe de oturuyorduk o zmn ağrım var diye geldik sivas a fazla ağrım da yoktu acilimim 6 santim olmuştu o kadar da ağrım yoktu ınş bunda da böyle olur cnm ya bütün annelerimiz bir avaz da kolay dogum yapar ınş balim

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aynen oyle sanirim cnm bende kucuk olduğumdan bilemiyorum ki 5 sene de bana oldu karnim agriyordu ilçe de oturuyorduk o zmn ağrım var diye geldik sivas a fazla ağrım da yoktu acilimim 6 santim olmuştu o kadar da ağrım yoktu ınş bunda da böyle olur cnm ya bütün annelerimiz bir avaz da kolay dogum yapar ınş balim
Amin inşaallah canım allah herkeze kolay doğumlar nasip etsin inş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ondan mıki ya bende ozaman 16 yaşındaydım küçük olduğuma mı bil2medimki sen kaç yaşındaydın

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.