Amın insallah cumlemızeGözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallahAllah şifa versin sizlere
Amın insallah Allah razı olsunGözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah minikte rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah razı olsun canımAyy maşşalah gözün aydın dularim seninle canim
Kız Valla mucıze gıbı oldu koyafetlerımı cıkardımkı yenısını gıyım bı baktım bebek geldınGözün aydın canım nası evde doğurdun kız maşallah
İnsallah ya rabbım herkese nasıp etsınAzerbaycandan selamlar inşəALLAH hərkəs bebeyini kucaqına alır sağ salamat .
Insallah canımHayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
Insallah canımHayırlı olsun canım Rabbim analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah![]()
Cok tessekkur edrım canım cok sukur ,valla ıcımı dısımınher yerımı dıktıler burda hastaneye gıttım ilce hastanedıydı dıktıler sonra sehır hastanesıne sevk ettıler ,ordada tekrar dıktıler dogumdan beterdı ama 15 dıkıs vardır goremıyomda hıcÇok çok geçmiş olsun canımsağlıkla kucağına almışsın odur
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasib etsin
tez zamanda iyileştirdi inşallah sen ve bebeğin iyi olursunuz inşallah
bu arada yırtılmamı oldu canım dikişlerin var dedin ya ondan sordum
Son düzenleme: