Sorum var Dogum yaptım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Dogum yaptım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,094 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 23 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum yaptım
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Serra Hümanin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Annişler ben doğum yaptim nolursunuz dua edin çok zorlu oldu benim için oğluşum 3.800 doğdu sezeryana alınmak zorunda kaldım aşırı ağrım var bütün anne adayları kurtulursunuz inşallah bir avazda
Çok geçmiş olsun canim gözün aydın Rabbım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Annişler ben doğum yaptim nolursunuz dua edin çok zorlu oldu benim için oğluşum 3.800 doğdu sezeryana alınmak zorunda kaldım aşırı ağrım var bütün anne adayları kurtulursunuz inşallah bir avazda
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌹

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah canım benim çok sevindim senin adına Rabbim bağışlasın bizlere de dua et kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🥰

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım hayırlı eylesin canım gözün aydın Maşallah tosbike😍😍💙🧿🧿💟💜💟💜💟 bu arada 3800 doğduğu için mi sezeryana aldı doktor 🙄 ben şuan 36 haftalığım 27sinde doktora gittim doktor 3500 kilo dedi bebek için acaba bende mi sezeryan olcam?

Tüm sayfalar yüklendi.