Dogum ysptim ben canlar darisi hepinize

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘ tarafından oluşturulan Dogum ysptim ben canlar darisi hepinize başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,805 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 26 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum ysptim ben canlar darisi hepinize
Konbuyu başlatan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ahh ah 3 sezeryanimdi belden yaptılar genel yap dedim ameliyat masasında ikna etti anestezi dr ikna olmasa idim belden çok zordu son doğumun ömrüm boyunca unutulmaz bir doğum oldu anesteziden mi oldu çözülemedi yakını bulanık görüyorum 😥
Bende sezeryan olucum ilkinde anlamadım şimdi korkuyom

4 martta cam sakurada doğum yaptım hamdolsun ancak yazabiliyorum malum alışma emzirme dönemi ben minik kızıma Zeynep Hüma ma kavuştum rabbim sizleride kavuştursun inşallah
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Bende sezeryan olucum ilkinde anlamadım şimdi korkuyom
Aci eşiğin az ise sakin belden olma derim canım bana dediler sade dokunma hissedeceksin sarsıntı içinden eşini falan çekip aldıklarını acısın hep hissettim çok korktum sana tavsiyem ben ameliyat masasına yatana kadar belden olacağını bilmiyordum dr genel yap dedim işte genel olunca bebeğe çok anestezi gider falan dedi beni korkuttu bende belden kabul ettim sen sen ol kabul etme derim bebeğini saniyelik yanağına dağıtıyorlar zaten bazıları diyorya çok güzel bebeğini görüyorsun çok güzel diye eskiden genel olduysan yine ayni mi ol bir arkadaş tavsiyesi sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aa bende 4 Mart'ta doğum yaptım gece 3 te
Bende sabah 10 falandı nasılsınız bebiş sen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aa bende 4 Mart'ta doğum yaptım gece 3 te
Bende sabah 10 falandı nasılsınız bebiş sen

Tüm sayfalar yüklendi.