Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez ❤️
D Dilber Yaşar Kayıtlı Üye Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 43 4 Ocak 2022 #1 Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 4 Ocak 2022 #2 Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Neden bu kadar erken canım
Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Neden bu kadar erken canım
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 4 Ocak 2022 #3 Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Neden erken değilmi hayatım inşallah sağlıkla ilgili bı sıkıntı yok tur
Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Neden erken değilmi hayatım inşallah sağlıkla ilgili bı sıkıntı yok tur
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 4 Ocak 2022 #4 Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... 34 hafta erken değil mi bi sorun mu var ?
Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... 34 hafta erken değil mi bi sorun mu var ?
İ İklim Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 859 4 Ocak 2022 #5 Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Bebeğin sağlıklı sıhhatli doğar inşallah rabbim kolay geçitten geçirsin rabbim yardımcın olsun
Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Bebeğin sağlıklı sıhhatli doğar inşallah rabbim kolay geçitten geçirsin rabbim yardımcın olsun
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 4 Ocak 2022 #6 Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Cnm erken ama daha inşallah sorun yoktur
Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Cnm erken ama daha inşallah sorun yoktur
D Dilber Yaşar Kayıtlı Üye Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 43 4 Ocak 2022 #7 Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Mamı Sibel' Alıntı: Cnm erken ama daha inşallah sorun yoktur Genişletmek için tıkla ... Erken doğum rıskım olusmus 32 bıterken 34 bıtınceye kadr gecıktırwbılıyorlar suan acılmam 4 cm
Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Mamı Sibel' Alıntı: Cnm erken ama daha inşallah sorun yoktur Genişletmek için tıkla ... Erken doğum rıskım olusmus 32 bıterken 34 bıtınceye kadr gecıktırwbılıyorlar suan acılmam 4 cm
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 4 Ocak 2022 #8 Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım
Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canım
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 4 Ocak 2022 #9 Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Çok erken canım.Riskmi var.
Dilber Yaşar' Alıntı: Pazartesı dogum yapıyorum 34 hafta bıter bitmez Genişletmek için tıkla ... Çok erken canım.Riskmi var.
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 5 Ocak 2022 #10 Dilber Yaşar' Alıntı: Erken doğum rıskım olusmus 32 bıterken 34 bıtınceye kadr gecıktırwbılıyorlar suan acılmam 4 cm Genişletmek için tıkla ... İnşallah saglıkla al kucagına
Dilber Yaşar' Alıntı: Erken doğum rıskım olusmus 32 bıterken 34 bıtınceye kadr gecıktırwbılıyorlar suan acılmam 4 cm Genişletmek için tıkla ... İnşallah saglıkla al kucagına