Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asli06 tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,802 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Asli06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iki normal doğum yaptım ama bu sefer hiç cesaretim yok sezeryan çok mu kötü?
Cokda kötü değil yani sen normal yapmışsın sezeryanida rahat toparlarsin çünkü bana göre normal daha zor sezeryanda ilk bir hafta ağrın oluyo sonra geciyo bnm çabuk geçmişti ins bundanda öyle olur 🤲🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

10 bucuk saat suni sanci verdiler ve 8 saati cok siddetliydi ona ragmen acilmam olmadi kuzum kestiler bebegim bi turlu dogmaynca havasiz kaldi dogar dogmaz yogun bakima aldilar 10 gun yogun bakimda kaldik agir sarilik oldu gobek kordonu tek arter dediler benim moral sifir agzima 10 gun bisey sokmadım desem yeridir e boyle olunca sutum de gec indi gogus uclarim mahfoldu pskolojim bozuldu ohoo daha neler neler yasadim kuzum yazsam kitap olur vala otuzden smdi sezeryan istedim bakalm insallah hersey daha guzel olur
Pişmiş tavuğun başına gelmeyen senin başına gelmiş yok anam korktuğum kadar var bn çatıya bayira çıkamam aman yohhh 🤭😄😂😂

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar iki normal doğum yaptım ama bu sefer hiç cesaretim yok sezeryan çok mu kötü?
Sezeryan doğum yaptım bende ikinciden korkuyorum başıma ne gelcegini bildiğim den bende normal doğurmak isterdim 5 yıl gecti aradan fakat devlette sezeryan sonrası normal doğum yaparlarmi bilmiyorum eşimde risk alma bildiğin biseyi seç normal de daha kötü olursan nolcak diyip duruyo

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Sezeryan doğum yaptım bende ikinciden korkuyorum başıma ne gelcegini bildiğim den bende normal doğurmak isterdim 5 yıl gecti aradan fakat devlette sezeryan sonrası normal doğum yaparlarmi bilmiyorum eşimde risk alma bildiğin biseyi seç normal de daha kötü olursan nolcak diyip duruyo
Aradan baya zaman geçmiş yaparlar belki canim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Komedisin yeminle🤣🤣
Cokda kötü değil yani sen normal yapmışsın sezeryanida rahat toparlarsin çünkü bana göre normal daha zor sezeryanda ilk bir hafta ağrın oluyo sonra geciyo bnm çabuk geçmişti ins bundanda öyle olur 🤲🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Pişmiş tavuğun başına gelmeyen senin başına gelmiş yok anam korktuğum kadar var bn çatıya bayira çıkamam aman yohhh 🤭😄😂😂

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Benim plesanta aşağıda dedi doktor canım o yüzden sezaryen doğum olacak ilk bebek de 13yil önce acil sezaryen doğum oldu bebeğin kalp atışları yavaşlamış hemen ameliyata alındım ama uyuttular beni uyanınca o acıyı hissettim sanki yaram kesik ama kesik açık yaraya bıçak sürüyorlar gibiydi damardan ağrı kesici istedim ek ücret dedi hemşire para önemli değil ölücem çok acıyor dedim yani anliyacagin canım hep sezaryen doğum olacak
Eğer özele gidiyorsan 2 sezeryan sonrası bile kesi olmadan normal doğum yaptıranlar var sezeryana mecbur değilsin

Tüm sayfalar yüklendi.