Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde Beren’in Annesi 🧚♀️ tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,653 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Beren’in Annesi 🧚♀️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
36+4 yatış verildi
aaaaaaaayyy bugün daha dedim sen de dogurmadin açtım şom ağzımı yatış yapıldı inanmıyorum sağlıkla al kucağına inşallah canım ama neden erken olduki neden yatış yapıldı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım sabah kontrole geldim nst çekildi sancı çıktı açılmam da 2-3 cm
benim yüzümden 😟 açtım şom ağzımı 😞😞

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
36+4 yatış verildi
Neden canım erken değilmi

Allah razı olsun canım haber vereceğim ❤️
Kuzım bende 38+4 bugun kontroldeydim nst girdim ön kasılmalar var 40ı bulmaz dedi sancı nasıl çıkıyorki acaba birde bebek nekadar beklerse anne karnında okadar iyi 39dan önce sezeryanda olsa alınmasa keşke ama nasip hayırlısı benden önce gelecek senin bebiş de 😅

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
36+4 yatış verildi
Erken doğum riski varmıydı senin kuzum 🥰 açılmanda varmış normal gelmek istiyor desene prenses 😍😍 sağlıkla gelsin inşaallah 💞 💞 bende çarşamba gitcem son durum nedir öğrencem 🤔

Neden canım erken değilmi

Kuzım bende 38+4 bugun kontroldeydim nst girdim ön kasılmalar var 40ı bulmaz dedi sancı nasıl çıkıyorki acaba birde bebek nekadar beklerse anne karnında okadar iyi 39dan önce sezeryanda olsa alınmasa keşke ama nasip hayırlısı benden önce gelecek senin bebiş de 😅
Sen benden önce doğum yaparsın herhalde canim 😉

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğum riski varmıydı senin kuzum 🥰 açılmanda varmış normal gelmek istiyor desene prenses 😍😍 sağlıkla gelsin inşaallah 💞 💞 bende çarşamba gitcem son durum nedir öğrencem 🤔

Sen benden önce doğum yaparsın herhalde canim 😉
Bir zahmet senden bari önce yapayım ya herkes aceleci 🤣 normal doğum olunca şükür günümüzü bekliyoruz mecburen hayırlısı ile 🥰

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Bir zahmet senden bari önce yapayım ya herkes aceleci 🤣 normal doğum olunca şükür günümüzü bekliyoruz mecburen hayırlısı ile 🥰
Bize hafta yakın olanlar Asil annesi Kutay annesi hatırlıyorum 🤣 hadi hayırlısı olsun bakalim doktor a göre açılma olursa o gün gelir diyordu 🤪

Tüm sayfalar yüklendi.