Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla canım afedersin ben büyük abdestimi çişimi herşeyimi altıma yapmıştım yani o ıkınmada herşey geliyor doktorum bana boşver büyük abdestini yap önemli olan bebeğinin sağlığı dedikten. Sonra çok rahatladım utanmam geçmişti.önemli olan doktorlar ve ebelerin o anda vereceği tavır ve tepki bence en azından onlar sana iyi davrandıklarında ve anlayışla karşıladıklarında binebzede olsa kendini biraz rahatlamış hissediyorsun yaptığın o şeyden utnaç duymuyorsun tabikide EN ÖNEMLİ ŞEY YAVRUN (bunu anlattığım için k.b kızlar anlatırken utandım biraz )
Annişler size sorum var normal doğum nasıl oluyor o süreç nasıl tamamlanıyor serum takıyorlar mı birde çok merak ettiğim bir konu var affedersiniz ama mesela doğumda ıkınırken tuvaletini kaçıran oluyor mu öyle bir durum? Çok merak ediyorum
iki kez doğum yaptım çok şükür çok kolaydı yani öyle anlattıkları kadar da Zor değildi suni sancı hariç ben doktor demeden ikindim yanı ikinmam geliyordu napim yani öyle tuvalet filan gelmedi hiç
iki kez doğum yaptım çok şükür çok kolaydı yani öyle anlattıkları kadar da Zor değildi suni sancı hariç ben doktor demeden ikindim yanı ikinmam geliyordu napim yani öyle tuvalet filan gelmedi hiç
Aynen öyle canım bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür acaba bu doğumdada aynısını yaşarmıyım bilmiyorum öyle bir korkum yok değil tabi
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Annişler size sorum var normal doğum nasıl oluyor o süreç nasıl tamamlanıyor serum takıyorlar mı birde çok merak ettiğim bir konu var affedersiniz ama mesela doğumda ıkınırken tuvaletini kaçıran oluyor mu öyle bir durum? Çok merak ediyorum
Serum takmıyorlar lav yapıyorlar zaten büyük çişini kaçırma diye o sancıyla herşey ola bilir çişinide yapa bilirsin bunlar narmal senin elinde olan bişey degil
Hastaneden hastaneye değişiyor bazıları serum takıyor suni sancı vs için bazıları gerek duymuyor. Doğumdan önce lavman veriliyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr