Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinay Annesi tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,866 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Belinay Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Ben son zamanalrda devlete gidiyorum kuzum bu defa gidersem jelsiz bakilmasin dicem
Kuzum jelle alakası yok ki bende devlete gidiyorum ve çok sancim vardı baktılar bi kere hemde boş eldiven le eliyle ve ne acı oldu ne kanama sıkma kendini sakın bırak orayı düşünme bile hemşirenle sohbet et anlamazsın bile ne çabuk oldu bitti diye sen çok kasar sıkarsan acı olur kuzum rahat ol hiç düşünme bebisimiz için olması gereken birsey kimse kimsenin canını bilerek yakmak istemez bence bizlerden kaynaklanan bir durum o benim düşüncem böyle yani kuzum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum jelle alakası yok ki bende devlete gidiyorum ve çok sancim vardı baktılar bi kere hemde boş eldiven le eliyle ve ne acı oldu ne kanama sıkma kendini sakın bırak orayı düşünme bile hemşirenle sohbet et anlamazsın bile ne çabuk oldu bitti diye sen çok kasar sıkarsan acı olur kuzum rahat ol hiç düşünme bebisimiz için olması gereken birsey kimse kimsenin canını bilerek yakmak istemez bence bizlerden kaynaklanan bir durum o benim düşüncem böyle yani kuzum
Vallahi cnm ben bı defa alttan muayene oldum baya kötüydü.. belkide benim rahmim dar diye zorlanmış olabilirim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun çiçeğim gerçekten insanın gözü 1 kere korktummu daha cesaret edemiyor

Rica ederim kuzum doktorun normal doğuma engel görmüyorsa yani çatı darlığı, kordon dolanması, bebeğin doğum kanalına girmesi, açılma vs normal doğuma el verişliyse yaparlar. Karnının inmesi doğumun yaklaştığının belirtisi olarak görülüyor. Bu hafta kontole gittiğin zaman doğum şekli belirlenir zaten
Malesef gözüm korktu baya bı kaç gün daha beklicem bebiş gelmezse tıpış tıpış giderim mecbur 😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Vallahi cnm ben bı defa alttan muayene oldum baya kötüydü.. belkide benim rahmim dar diye zorlanmış olabilirim

Malesef gözüm korktu baya bı kaç gün daha beklicem bebiş gelmezse tıpış tıpış giderim mecbur 😂
Senin bebişin geleceği yok gibi içeriyi sevmiş görünüyor 😂😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnşallah balım ya 🤲🏻 senin ki doğunca uslu olacak ama içimden bir his bunu söylüyor bak göreceksin ☺️
Valla ben hiç sanmıyorum hangi doktor, ebe görse sen bundan çok çekersin diyorlar 🤦🏻‍♀️😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 37 haftalık olduk 19 temmuzda muane var normal doğum diyodu en son doktorum sizce çatı muanesi bakar mı

Birde çatı muanesi nasıl bakiliyo yaptıranlar var mı yardımcı olursanız

Birde çatı muanesi nasıl bakiliyo yaptıranlar var mı yardımcı olursanız
Kuzum genelde bir sorun olmadığı sürece doğuma kadar yapılmıyor doktor 2 parmağı ile açıkligi kontrol ediyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar