Sorum var Dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinay Annesi tarafından oluşturulan Dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,045 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogum
Konbuyu başlatan Belinay Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Ncla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yarın sabah 7 de yatisim yapılıyor doğuma gidiyorum haberdar ederim kendime gelince dogurdum diye post acarim artık hepinizi çok seviyorum dualriniz eksik etmeyin..🧿🤲🙏🎈💛🤍💐💜😘♥️
Allah yardımcın olsn canm sağ salim olsun inşallah 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sezeryan olcak sanırım ben de sezeryan istyrm deneyimli olan var mı acaba bilgi verir misnz kizlar

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yarın sabah 7 de yatisim yapılıyor doğuma gidiyorum haberdar ederim kendime gelince dogurdum diye post acarim artık hepinizi çok seviyorum dualriniz eksik etmeyin..🧿🤲🙏🎈💛🤍💐💜😘♥️
Allahım sag salim bebişini Kucagına almayı nasip etsin inşallah canım benim 💞💞🌸🌸🌸

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
35 haftalık olduk ilk doğumum normal bu 2.dogum olucak şimdi korkuyorum o yüzden sezeryan istyrm canm
Senin isteğin cnm birsey diyemem ama eğer vücudun da catinda normal doğuma yatkinsa normal doğum en güzeli tertemiz oluyor insan resmen kuzum iyileşmesi de kolay acısı da az oluyor ama yine de senin düşüncen kuzum

Ncla

Kayıtlı Üye
rank
Senin isteğin cnm birsey diyemem ama eğer vücudun da catinda normal doğuma yatkinsa normal doğum en güzeli tertemiz oluyor insan resmen kuzum iyileşmesi de kolay acısı da az oluyor ama yine de senin düşüncen kuzum
Evet öyle ama benm dikisim çoktu birinci doğumda üstüne oturamıyordum oyuzden sezeryan düşündüm canmm

Tüm sayfalar yüklendi.