Sorum var Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,034 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 paşa 1 prenses annesi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar nasılsınız gebelik nasıl gidiyor bebişleriniz nasıl benim bir sorum olacak size devlet hastanesinde 4 kilo üstü bebekler normal doğumlamı doğuyor yoksa sezeryanmı yapıyorlar çok merak ediyorum
Merhaba kuzum çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Evet kuzum 4 kilonun üzerinde olan bebekler genel olarak sezeryan doğum yapıyorlar

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kuzum çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Evet kuzum 4 kilonun üzerinde olan bebekler genel olarak sezeryan doğum yapıyorlar
Teşekkür ederim canım Allah iyilik versin inşallah benim bu aralar sancılarım çok bebeğin büyüdüğünü hissediyorum nefes almak bile çok zor 😣 cevabın için çok sağol balım

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar nasılsınız gebelik nasıl gidiyor bebişleriniz nasıl benim bir sorum olacak size devlet hastanesinde 4 kilo üstü bebekler normal doğumlamı doğuyor yoksa sezeryanmı yapıyorlar çok merak ediyorum
Merhaba canım ben iki oglumuda 4 kilo üstü doğurdum ve normal doğum yaptım devlette

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.