Doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,995 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 24 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Doğum
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Belinay Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yarın sabah 9 da sezeryan için yatış yapılacak. Bol bol dualarınızı bekliyorum ❤️
Canım rabbim kolaylık versin inşallah hayirli olsun bebisin bende 12 gün önce oldum korkulucak bişey yok herşey Bengü kucağa alınca geciyo ama benden sana tavsiye lohusa evresi yanındaki kisilere çok müdahale ettirme bana çok ettiler kendime zor geldim toparlandim çocuk konusunda annelerimiz işte çok karıştı tyze hala olsun inan bunaldım daha iyiyim güçsüz olmucam fırsat vermicem 12 gün 40 ömre bedel oldu annem yanımda ama 40 çıkana kadar her dk başı karışıyor inan ki aranızda bu durumu yaşıyan var mı ne bilim yani bizi bebek mi goruyilar anne değiliz ya bir onlar anne inanın sütüm bile az akıyor bazen çok karışma desemde anlamiyo daha çok yapiyo nolur dua edin 40 bitsin kızımın ve gitsin annem bebeğime ve bana karisilmasi çok zoruma gidiyor kızlar😥
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dualarımız seninle balım bebisine sağlıkla kavuş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dualarımız seninle balım bebisine sağlıkla kavuş

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum benim. Açılman devam etmedi mi, 😒 ama vardır bunda da bir hayır, dualarım seninle cnm, rabbim sağ salim kurtarıp kucağına almayı nasip etsin. İlk gebelik mi canm
Açılması devam etmedi değil kuzum doktoru çatısı için olmaz demiş normal doğuma uğraşırız ama sonradan sezaryan olmak zorunda kalacaksın denesek bile diye direk sezaryana yatış yapılmış

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Açılması devam etmedi değil kuzum doktoru çatısı için olmaz demiş normal doğuma uğraşırız ama sonradan sezaryan olmak zorunda kalacaksın denesek bile diye direk sezaryana yatış yapılmış
Vardır bunda da bi hayır. Hakkında hayırlısı böyleymiş. Rabbim ikisinide sağ salim kurtarsın

Tüm sayfalar yüklendi.