Doğuma Giricem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Doğuma Giricem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,545 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Doğuma Giricem
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 41+0 ile yatışım yapıldı suni sancı verilecek dualarınızı bekliyorum sağ salim kızımı kucağıma alıp evime gitmeyi nasip etsin Rabbim sizlerden bol bol dua bekliyorum🙏
Hayırlısı ile Saglıkla ınsallah kucağına alırsın canim Allah yardımcın olsun sana tavsiyem otur kalkma sancı girdi mi dolan son zaman sıklasacak sancılar o zaman da yuru sancın gectı mı otur son zamana halın kalsın 🤲🤲

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı ile Saglıkla ınsallah kucağına alırsın canim Allah yardımcın olsun sana tavsiyem otur kalkma sancı girdi mi dolan son zaman sıklasacak sancılar o zaman da yuru sancın gectı mı otur son zamana halın kalsın 🤲🤲
Tamam canım

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar bugün 41+0 ile yatışım yapıldı suni sancı verilecek dualarınızı bekliyorum sağ salim kızımı kucağıma alıp evime gitmeyi nasip etsin Rabbim sizlerden bol bol dua bekliyorum🙏
Sağlıkla hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşaAllah canım.Çok kolay olur inşaAllah😘😘

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canimm allahım islerini kolaylaştırsın guzel haberlerini bekliyoruz hepimiz ❤🤲💋

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın inşallah acısız ağrısız istediğin gibi gerçekleşir doğumun dualarım seninle 🙏💕

• Beğen
Tepkiler: ...

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
İnsalh sağ salim al kucağına canım kızını doğumun gerçekleşince de bizi haber dar et merakla senden haber bekliyoruz insalh

Tüm sayfalar yüklendi.