Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤🤭
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 31 Aralık 2021 #1 Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 31 Aralık 2021 #2 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Masallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde ilk gebelik ve daha 141 gün var
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Masallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde ilk gebelik ve daha 141 gün var
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 31 Aralık 2021 #3 Kayra'nın annesi' Alıntı: Masallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde ilk gebelik ve daha 141 gün var Genişletmek için tıkla ... Maşallah cnm sanada inşalla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Kayra'nın annesi' Alıntı: Masallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde ilk gebelik ve daha 141 gün var Genişletmek için tıkla ... Maşallah cnm sanada inşalla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 31 Aralık 2021 #4 Sibelita' Alıntı: Maşallah cnm sanada inşalla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza Genişletmek için tıkla ... Amin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Kayra'nın annesi' Alıntı: Amin canım Genişletmek için tıkla ... Sezeryan mı normal doğum mu canım senin ki
Sibelita' Alıntı: Maşallah cnm sanada inşalla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza Genişletmek için tıkla ... Amin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Kayra'nın annesi' Alıntı: Amin canım Genişletmek için tıkla ... Sezeryan mı normal doğum mu canım senin ki
E Esrabeyza Kayıtlı Üye Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 345 31 Aralık 2021 #5 Sibelita' Alıntı: Maşallah cnm sanada inşalla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza Genişletmek için tıkla ... Bnm de 91 gün var insalh daha
Sibelita' Alıntı: Maşallah cnm sanada inşalla hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza Genişletmek için tıkla ... Bnm de 91 gün var insalh daha
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 31 Aralık 2021 #6 Kayra'nın annesi' Alıntı: Amin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Sezeryan mı normal doğum mu canım senin ki Genişletmek için tıkla ... Sezeryan cnm benimki gün aldım 17 ocağa artık günler gecmez
Kayra'nın annesi' Alıntı: Amin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Aralık 2021 Sezeryan mı normal doğum mu canım senin ki Genişletmek için tıkla ... Sezeryan cnm benimki gün aldım 17 ocağa artık günler gecmez
? ... Moderator Mod Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 2,331 31 Aralık 2021 #7 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Az kalmış canım benim.Zor bir süreçti ama bak 16 gün kalmış.Benimde 12 gün kaldı kuzum.Normalmi sezaryenmi olacak.
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... Az kalmış canım benim.Zor bir süreçti ama bak 16 gün kalmış.Benimde 12 gün kaldı kuzum.Normalmi sezaryenmi olacak.
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 31 Aralık 2021 #8 Sibelita' Alıntı: Sezeryan cnm benimki gün aldım 17 ocağa artık günler gecmez Genişletmek için tıkla ... Allah'ım yardım etsin canım inşallah geçer merak etme dile kolay 280 gün geçmiş
Sibelita' Alıntı: Sezeryan cnm benimki gün aldım 17 ocağa artık günler gecmez Genişletmek için tıkla ... Allah'ım yardım etsin canım inşallah geçer merak etme dile kolay 280 gün geçmiş
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 31 Aralık 2021 #9 Songül❤️' Alıntı: Az kalmış canım benim.Zor bir süreçti ama bak 16 gün kalmış.Benimde 12 gün kaldı kuzum.Normalmi sezaryenmi olacak. Genişletmek için tıkla ... Sezeryan cnm , normal doğum çok istiyordum ama ne yazıkki imkansiz benim durumumda , senin nasil olacak dogum normalmi sezeryanmi
Songül❤️' Alıntı: Az kalmış canım benim.Zor bir süreçti ama bak 16 gün kalmış.Benimde 12 gün kaldı kuzum.Normalmi sezaryenmi olacak. Genişletmek için tıkla ... Sezeryan cnm , normal doğum çok istiyordum ama ne yazıkki imkansiz benim durumumda , senin nasil olacak dogum normalmi sezeryanmi
T Tuqba Kayıtlı Üye Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 24 31 Aralık 2021 #10 Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... 43 gün var 3. Bebeğim in saa Allah: )
Sibelita' Alıntı: Kızlar benim son 16 günüm kaldı çok heycanlıyım ilk hamileliğim, sizde durumlar nasıl ? ❤ Genişletmek için tıkla ... 43 gün var 3. Bebeğim in saa Allah: )