dogumda suyum gelmezse zor mu dogum olur

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan dogumda suyum gelmezse zor mu dogum olur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,771 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı dogumda suyum gelmezse zor mu dogum olur
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben doğum Ya da gebelik ile alakli bana laf söyleyen insanlara he deyip geçiyorum onlara kalsa ooo sende bir kulağından girsin bir kulağından çıksın canım herkes bir olmaz yani eltinde seni sakisletirip doğuma hazırlamak yerine yaptığı şeye bak 🤦🏻‍♀️
O mu ah herzman oyle hıyanettir kiskanctir yanibiraz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rahatla ve bebeğini düşün onu kucağına alacağın zamanı düşün emin ol doğumdan sonra bebişini kucağına alıyorsun ya hiç o acılar aklına bile gelmiyor 😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayn kuşum benimde Bi kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor kendimi korkutmak istemiyordum hep araştırıyorum kolay doğum için yani kimse kulak asmayacan he diyip geçiştirecen 😃
Keske o gunlere gelsem🤲🤲

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam annisler bir sorum olucak bilmedigim icin beni aydinaltrsaniz sevinirm ..bu gebelikde suyu glemiyenler zor doguruyormus .suyun gelmesi icin nabmak gerek doguma yakin
Asil once suyun gelirse dogum zor olur suyun bebekle birlikte gelirse o su bebegin daha cabuk disari cikmasini sagliyo ama once su gelirse bebegin kanaldan cikmasi daha zor diye biliyom ben

Selam annisler bir sorum olucak bilmedigim icin beni aydinaltrsaniz sevinirm ..bu gebelikde suyu glemiyenler zor doguruyormus .suyun gelmesi icin nabmak gerek doguma yakin
Benim gelmedi canım ilk bebekti hastanede patlattılar doğumum çok şükür çok zor geçmedi 3 saatte oldu bebeğim evde çektiğim sancı hariç ama inşallah kendi kendine gelir çünkü hastanede patlayınca ve içinden suyu boşaltmaya çalıştıklarında ağrıdan sancidan çok kötü olmuştum.

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Benim gelmedi canım ilk bebekti hastanede patlattılar doğumum çok şükür çok zor geçmedi 3 saatte oldu bebeğim evde çektiğim sancı hariç ama inşallah kendi kendine gelir çünkü hastanede patlayınca ve içinden suyu boşaltmaya çalıştıklarında ağrıdan sancidan çok kötü olmuştum.
Nasıl patlatıyolar ki 😯

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Canım şimdi burda nasıl anlatayım 😊hemde boşver kimsenin doğum hikayesini dinleme anlatinca korkarsın ama inan bana herşey 3 saat içinde bitti şuan rüya gibi geliyor 😘
🤭Arkadaşımında patlatmışlar ona sorarım ama ürkütücü geldi zaten ben kimsenin doğum hikayesinden etkilenmiyorum şükür ilk günden beride içimde hiç korku yok korkum sezeryan yapmaları falan ona göre doktor buldum Artık Allaha emanet şartlar elverir inşallah normal rahat olur

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Asil once suyun gelirse dogum zor olur suyun bebekle birlikte gelirse o su bebegin daha cabuk disari cikmasini sagliyo ama once su gelirse bebegin kanaldan cikmasi daha zor diye biliyom ben
Grip olmak öksürmek 😂😂😂 cnm benim suyum o sekilde geldi ama sezeryan doğum oldu 😂
Geliceksin cnm ben 1. 5 sene önce oğluşumu kucağıma aldım şimdi yine hamileyim zaman çabuk geçiyor
🤭Arkadaşımında patlatmışlar ona sorarım ama ürkütücü geldi zaten ben kimsenin doğum hikayesinden etkilenmiyorum şükür ilk günden beride içimde hiç korku yok korkum sezeryan yapmaları falan ona göre doktor buldum Artık Allaha emanet şartlar elverir inşallah normal rahat olur
Hayirlsii artik bende korkmamaya calisirim nabym yapcak bisi yok🤲🙈

Tabikide kuzum eğer doktor yapabilecegini söylerse kesinlikle normal doğum derim beni okadar korkuttular ki normalden yok şöyle yok böyle ama ben gene de sezeryandan aklım çıkıyordu normal istiyordum çok şükür normal oldu ilk olmasına rağmen zor olmadı tabi doğum sonuçta hepsi zor normalde sancı var ama bebek çıktığı an bütün sancı ağrı bitiyor sezeryanda ise hissetmiyorsun ama sonrası çok ağrılı .kimsenin doğum hikayesinden etkilenme canım çünkü her bünye farklıdır o bana normal doğumu anlatanlar abartmış bence anlattıkları kadar olmadı

Tüm sayfalar yüklendi.