Annem yaşıyor ama ben yinede kimsesizim yinede tek kalcam. Doğuma eşimle giderim belki devlette içeri almazlarsa eşimi doğumu da tek yapacam odada da tek kalcam çünkü kimse gelip kalırım gibi bişey demedi. Zaten hep tektim yine tekim. İnsanın zoruna giden etrafta bir sürü insan var gibi görünürken yalnız kalması herşeyle yalnız basetmye çalışması çok zoruna gidiyor ama yapacak bişey yok öldürmeyen acı güçlendirir inşallahKayın valideniz kötü bir şey yapmamış ben kimsesiz değilim demissinizya ben kimsesizim mesela annemi kaybettim tek kız cocuguyum akraba desen kendine hayrı olan yok teyze yok hala yok yenge yok kuzen kimse yok bur görümcem bir eltim bir kayinvalidem var kimse ben gelirim demiyor bende kimseyi cagirmiyorum pazartesi yatiracaklar ve yanımda kalacak kimsem yok Allah razı olsun bir komşum ben kalırım yanında dedi o da benim gibi kimsesiz.anliyor halden.demem o ki kayın valideniz kötü bir şey etmemiş

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eşimi almasınlar onu da istemiyorum orada ben tek başıma oğlumla kalırım ona sarılıp onunla enerjimi toplarım. Bitek o bana yeterKimse olmazsa eşini alırlar merak etme balım hem tek değilsin Muhammed Kayra var annesş unutma küser bak sana yoksa![]()