Doğumdan çıkarken giyinme

• Konbuyu başlatan Melekeylul
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melekeylul tarafından oluşturulan Doğumdan çıkarken giyinme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,048 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumdan çıkarken giyinme
Konbuyu başlatan Melekeylul
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰
M

Melekeylul

Guest
Merhaba normal doğum yapan sevgili anneler dogumdan sonra kıyafetlerinizi odanızda mi girdiniz yoksa dogumhanede mi dogumhaneye giderken yanınızda mi götürdünüz bu konu hakkında yardımcı olur musunuz.

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba normal doğum yapan sevgili anneler dogumdan sonra kıyafetlerinizi odanızda mi girdiniz yoksa dogumhanede mi dogumhaneye giderken yanınızda mi götürdünüz bu konu hakkında yardımcı olur musunuz.
Merhaba canım ben bu gün doğum yaptım doğum haneye girerken çıplak oluyorsun atlet izin veriyorlar ve üstüne mavi bir önlük veriyorlar doğumdan biraz sonra alt tarafti yıkayp temiz pijama giyiyorsn😊

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben odada giyindim kıyafetlerimi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba canım ben bu gün doğum yaptım doğum haneye girerken çıplak oluyorsun atlet izin veriyorlar ve üstüne mavi bir önlük veriyorlar doğumdan biraz sonra alt tarafti yıkayp temiz pijama giyiyorsn😊
Yaa hayırlı olsun gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍💐

M

Melekeylul

Guest
Hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Normal doğumda öyle kötü halde odaya geçmek istemem herhalde. Ama dogumhanede temizlenipte giyinemeyizde. Ay çok karışık hersek akışına bırakmak gerek galiba planlamakla da olmuyor

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Doğum haneye bişey götürmüyor sun üstünde olan kıyafetlerini de çıkarmanı istiyorlar zaten ,mavi önlük giydiriyorlar sana. Doğum yaptıktan sonra odana götürüyorlar orda giyiniyor sun bide tampon falan varsa onu çıkarttıktan sonra yıkanabiliyorsun. Zaten seni odaya götürdüklerin de ebeler herşeyi anlatıyorlar. Şimdiden keyifli ağrısız doğum diliyorum kuzum 😉🤗

Tüm sayfalar yüklendi.