Doğumdan sonra diyet kahve

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esma Sultan tarafından oluşturulan Doğumdan sonra diyet kahve başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,610 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumdan sonra diyet kahve
Konbuyu başlatan Esma Sultan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍
Arkadaşlar aranızda doğumdan sonra diyet kahve içen oldu mu emziren anneler özellikle homm life guarana kahvesi.cok merak ediyorum kullananlar varsa veya yakınlarınız bana yazın teşekkür ederim ☺️ Allah hepimizi kurtarsın
Canım ben doğum yapalı 9 ay oldu daha o tarz çay ve kahveleri içmeye başlamadım sadece hipp emziren anne çayı içiyorum sen o kahveye filan güvenme sütten belki bebeğe geçebilir doktoruna danış öyle kullan derim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar aranızda doğumdan sonra diyet kahve içen oldu mu emziren anneler özellikle homm life guarana kahvesi.cok merak ediyorum kullananlar varsa veya yakınlarınız bana yazın teşekkür ederim ☺️ Allah hepimizi kurtarsın
Kahve bebeklerde gaz yapıyormuş canım sütten geçiyormuş bebeğe bilgin olsun ben o kahveyi Instagram da gördüm ama ben sıvı diyeti yapmayı düşünüyorum dogumdan sonra
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet ablacım dün annemlere gittim ablama sürekli bu uygulamadan bahsediyordum ablamdada uygulama vardı ama bilmiyordu nasıl kullaniliyor banada yap dedi anlattım onada 33 haftalık hamile ablamda onunda kız olacak bebisi🤗
Maşallah 🧿 canim hayırlı uğurlu olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nur abla bu benim ablam biliyor musun 😂😂🤗
Maşallah 🧿 pozitif birisi güler yüzlü insanlar i çok seviyorum ❣️😘

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.