Doğumhane

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra nın annesi❣️ tarafından oluşturulan Doğumhane başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,650 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumhane
Konbuyu başlatan Azra nın annesi❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin ensesinde kese var diyo doktor lar o yüzden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Saol canım benim

Saol canım benim

Ayyy çok az kalmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaallah
Sağ salim al kucağına bebisini canım kazasız belasız 🤲

Esrakckknl

Kayıtlı Üye
rank
Keyfi olacaksanız tavsiye etmem tabiki siz bilirsiniz bn mecbur kaldım çok zor o acı bebegede kendinede.bakmak çok zor oluyor ne sağa ne sola dönemedim ameliyat sonrası ve evde ilk iki haftam çok zordu yatalak gibi oldum emzirmek ve tuvalet için sürekli eşim kaldırıp indirdi banyo mu yaptırdı ağrı sızı da cabası daha yeni yeni iyi oldum bir aya yaklaştım doğum yapalı bnm 3 bebekti tüp de baglattim özelde 2 bin verdik dogumada 3100 doğum poliçe yaptırdım

Beni bayilttilar ama ayrılırken ameliyat bitmişti yatağıma koyacaklar di ağrı sızı içinde bitik bir vaziyette uyandım çok kötüydüm ameliyat kolay olurmu korkutmak istemem özelde oldum çok ilgilendiler ama ne serum ne iğne iyi değil birde sezeryan a giderken yada ameliyat sonrası kayısı hoşafı posali şekilde yiyin hastanede yellenmeden çıkarmıyor lar sezeryan olunca benim imkanım yoktu ilde olduğum için mecbur lavma sonrası olduda ciktim
Keyfi olmayacak benim ki canım bebek kanala inmemiş doktorda sezeryanla olacak dedi

Saol canım benim

Saol canım benim

İnşallah teşekkür ederim canım

Saol canım benim

Saol canım benim

İnşallah teşekkür ederim canım
Sezeryan doğum yapıcam kızlar ilk doğumum olcak ameliyatta nasıl bir süreç beni bekliyor belden aşağı mı uyuşturuyorlarr sezeryan doğum yapanlar anlatırsa sevinirim
Sana gün verdi mi canım

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan doğum yapıcam kızlar ilk doğumum olcak ameliyatta nasıl bir süreç beni bekliyor belden aşağı mı uyuşturuyorlarr sezeryan doğum yapanlar anlatırsa sevinirim
Ablam sezeryan oldu tam yada yarım uyuşmayı sen seçiyosun girince anestezi yapıyorlar ve hiç birşey hissetmiyosun sadece çocuğu alırken ablam alıyosunuz dedi onu hissetti sonrası kötü geçti ablam için yanına kahve vs almayı unutma canım

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Yatalak gibi oldum cnm bende hamilelik sekeri çıktı ayaklarım doğuma yakın şişti sezeryandan çıkınca da aşırı sisti ayağımın birini kendim kaldıramıyorum çok çektim hamileligimde kötü geçti bebekte tersdi özel hastane olduğu halde sabaha kadar sanci çektim sabah sezeryan oldum doktor gelmedi gece 32 yasindayim 3 bebegimdi tupte baglattim 96 kiloydum doğuma 101 le girdim
Of of çok büyük geçmiş olsun çok zorlu atlatmışsınız valla 🙏

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Siz bayağa kötü geçirmişsiniz ama her bünye aynı olmuyor, hastaneden eve geldiğim gibi duşumu aldım, gece uykudan uyanıp emzirdim maşallah hiç tık yoktu ☺️ sorun bende mi bilemedim ama böyle zorlu sezeryan görünce şaşırıyorum ☺️
Bende böyle kolay atlatana şaşırıyorum 😄🙏 Android diyorum hatta. Arkadaşım da temizlik yapmışmış🤷‍♀️😄
İlk gece yürütmeye kaldırdılar zorla 5 6 adım zor gittik ama şapır şapır ağladım acıdan 6 sene oluyor ama unutamadım 🙏
Bide bakan vardı sağolsunlar 11 gün yattım.. 11 gün belki abartmış olabilirim tabi de onu çok hatırlamıyorum ama yatıp kalkarken eşim yardım ediyordu müthiş bi acı karnında tam hareket alanında seni kısıtlıyor..
Allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştur çsun herkesi 🙏🌸

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
3 sezaryen geçirdim çok şükür hiç birinde zorlanmadım ilkse hiç anlamazsın ne oluyor bitiyor ikinci üçüncü olsa tecrübe etmiş oluyorsun ama ilk oldu bitti oluyor sanırsam koronadan dolayı hala belden uyuşturma oluyor ben tam istemiştim yasak diyip yarım yaptilar kesinlikle AC KARNİNA git doktorlar su ictin mi diye bile soruyorlar sebebi ise icinle uğraşıyorlar çünkü eğer ki tam uyusturursa kusma hissi olduğu için eğer sende baygın olursan nefes borusuna gidip nefessiz kalma riskin var aman aç git derim şakaya gelmez bazı şeyler ama inan anlamayacaksin ilk iki gün ağrın olur sonra normal hayata dönüyorsun doğum yaptım geldim ev temizledim ben perde bile taktim yani tevsiyem.bizleri dinledikçe korkun artar sakin ol rahat geçecek emin ol şimdiden gözün aydın diyeyim 🤗

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bende böyle kolay atlatana şaşırıyorum 😄🙏 Android diyorum hatta. Arkadaşım da temizlik yapmışmış🤷‍♀️😄
İlk gece yürütmeye kaldırdılar zorla 5 6 adım zor gittik ama şapır şapır ağladım acıdan 6 sene oluyor ama unutamadım 🙏
Bide bakan vardı sağolsunlar 11 gün yattım.. 11 gün belki abartmış olabilirim tabi de onu çok hatırlamıyorum ama yatıp kalkarken eşim yardım ediyordu müthiş bi acı karnında tam hareket alanında seni kısıtlıyor..
Allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştur çsun herkesi 🙏🌸
Çok değişik ya Allah herkese kolaylık versin valla, beni 5 saatin sonun da bir kaldırdılar daha da hiç yatmadım☺️ hastanede eşimle annem uyudular ben onların hep fotoğrafını çektim doğum yapan ben uyuyan siz diye dalga geçtim😅 eşimle aldık çocuğu eve geçtik annemlere dedim yanımda kalmaya gelmeyin, çok gelmek isterseniz yemek yapın getirin sonra gidin. Yemek getirdiler hep beraber oturup yedik masayı da ben topladım 🙈😅 kaynanamlar geldi yat diye yalvardı kadın yok dedim yatılcak birşey yok ben iyiyim 🤗 şimdiki doğumu başka hastanede yapçam korkuyorum açıkçası ağrılı olur mu diye, bu kontrole gittiğim de sorcam bakalım yapıştırma mı dikiş mi yapıyorlar diye ona göre ilk doğum yaptığım yere gidebilirim 🤗hayırlısı artık🙏

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Neden sezeryan oluyorsun bir hastalığın mi var cnm ben iki normal doğum 3 bebegin tersdi donmedi suyum geldi 37 4 te sezeryan oldum ama tavsiye etmem açık söylüyorum normal en güzeli dogur çocuğuna kendin bak ameliyat çok zor 27 gün oldu bakanım olduğu halde zor iyileştim
Bende 3 tanr normal doğum yaptim 2 gün sonra ayağa kalktım cocuklarima kendim baktim.ama.4 bebekte hipertansiyon cikti malesef 34+4 te bebegi sezaryanla almak zorunda kaldılar bak bugün tam 1 aylık olduk dikis yerlerim iltihap kaptı canım çok yanıyor cok zor sezaryan doğum tavsiye etmem acikcasi

Tüm sayfalar yüklendi.