Doğumhane

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra nın annesi❣️ tarafından oluşturulan Doğumhane başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,643 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumhane
Konbuyu başlatan Azra nın annesi❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan doğum yapıcam kızlar ilk doğumum olcak ameliyatta nasıl bir süreç beni bekliyor belden aşağı mı uyuşturuyorlarr sezeryan doğum yapanlar anlatırsa sevinirim
Bebegimmm oncelikle rabbim yardımcın olsun benim nerdeyse 2 ay olacak sezeryan yaptım ameliyattan once 5 6 saat ac olman gerekiyor. Giriyorsun oturuyosun egiliyosun beline igne yapıyor sonra hemen yatiyosun zaten 1 2 dakika icinde belden asagin uyuşuyor ondan sonra sonda takıyorlar ve ameliyata başlıyor ameliyat sirasinda miden bulanirsa soyle hemen igne yapiyor geciyor bulantin veeeeeee 15 dakika icinde bebeğine kavuşuyorsun 😇❤❤❤ ameliyat sonrasi ilk ayaga kalkmak biraz zor ama yaparsin sen fıstığım 🥰 bide ilk gazını cikartmak cok zor diyolar ama ben rahat cikardim sende cikartacaksin insallh🤗 bska varmi aklina takilan kuşum 🤗

Azra nın annesi❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ablam sezeryan oldu tam yada yarım uyuşmayı sen seçiyosun girince anestezi yapıyorlar ve hiç birşey hissetmiyosun sadece çocuğu alırken ablam alıyosunuz dedi onu hissetti sonrası kötü geçti ablam için yanına kahve vs almayı unutma canım

Bebegimmm oncelikle rabbim yardımcın olsun benim nerdeyse 2 ay olacak sezeryan yaptım ameliyattan once 5 6 saat ac olman gerekiyor. Giriyorsun oturuyosun egiliyosun beline igne yapıyor sonra hemen yatiyosun zaten 1 2 dakika icinde belden asagin uyuşuyor ondan sonra sonda takıyorlar ve ameliyata başlıyor ameliyat sirasinda miden bulanirsa soyle hemen igne yapiyor geciyor bulantin veeeeeee 15 dakika icinde bebeğine kavuşuyorsun 😇❤❤❤ ameliyat sonrasi ilk ayaga kalkmak biraz zor ama yaparsin sen fıstığım 🥰 bide ilk gazını cikartmak cok zor diyolar ama ben rahat cikardim sende cikartacaksin insallh🤗 bska varmi aklina takilan kuşum 🤗
Saoll canım benim aydınlattığın için teşekkür ederim.. Senin de gözün aydın Rabbım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin 🥰😘darısı başıma

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Çok değişik ya Allah herkese kolaylık versin valla, beni 5 saatin sonun da bir kaldırdılar daha da hiç yatmadım☺️ hastanede eşimle annem uyudular ben onların hep fotoğrafını çektim doğum yapan ben uyuyan siz diye dalga geçtim😅 eşimle aldık çocuğu eve geçtik annemlere dedim yanımda kalmaya gelmeyin, çok gelmek isterseniz yemek yapın getirin sonra gidin. Yemek getirdiler hep beraber oturup yedik masayı da ben topladım 🙈😅 kaynanamlar geldi yat diye yalvardı kadın yok dedim yatılcak birşey yok ben iyiyim 🤗 şimdiki doğumu başka hastanede yapçam korkuyorum açıkçası ağrılı olur mu diye, bu kontrole gittiğim de sorcam bakalım yapıştırma mı dikiş mi yapıyorlar diye ona göre ilk doğum yaptığım yere gidebilirim 🤗hayırlısı artık🙏
Aboooo 😬😬😄iyi maşallah Vala.. Nazar değmesin.. 🙏 Benim mümkün değil
Kız senin canın tatlı değil mi usulen yat bari 😄

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aboooo 😬😬😄iyi maşallah Vala.. Nazar değmesin.. 🙏 Benim mümkün değil
Kız senin canın tatlı değil mi usulen yat bari 😄
Yok valla hiç tatlı değil doğuma girmeden kendi kendime söz verdim ağrı yok yatmak yok diye😅 aman inşallah ikinci doğumum da böyle olur da rahat ederim 🙏 nazar değmesin inşallah maşallah 😅😅 adnan oktar gibi oldu biraz 😅😅😅😅😅😜

Tüm sayfalar yüklendi.