Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi de senin yolun uzun
2 ci var belki 3cü var..
Amam ben qaranti son koymuşum bebişe.
Ama burayı sizleri bırakmak olurmuyaa ne güzel sohbet muhabbet ediyor dertleşiyoruz valla bunun yerini hiç bir şeye deyişmem.
Bu ugulamayı bırakan ölsem mezarıma gelmesin gelmesin geri gelmesin bir daha geri gelmesin ölsem mezarıma gelmesin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aslında bize doğumdan sonra daha çok lazımlar ama napsınlar iş güç misafir geliyordur temizliktir gelemiyolardır bi ara sümmeyye bize veda etmiş ama dayanamadı geri geldi herkes Sümmeyye gibi geri gelmeli bence bize tecrübeleri anlatmalı
İyde benim bebek 3 kayanna kaynbaba kayn elti kaynımın çocukları 4 amaluyatlı kayanana ev iş güç ve sezeryan olan ben he bide eşim ya çok zor ama ihmaıa gelmez buası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kurnazlık yapmayın bir sen bir Begüm var yakında haberlerinizi bekliyoruz olmadı bir 9 ay daha bekleriz sizler için sıkıntı yok o arada bende 3.yü çıkarırım aradan
Kurnazlık yapmayın bir sen bir Begüm var yakında haberlerinizi bekliyoruz olmadı bir 9 ay daha bekleriz sizler için sıkıntı yok o arada bende 3.yü çıkarırım aradan
Ee yaş farkı var ama kuzum sizde biz daha 8 ay oldu kızım olacağını bilsem herşeyi göze alır yaparım ama eşimin ailesindede hiç kız yok Alparslana hep kız kesin dedim onlara cinsiyeti öğrenene kadar
Ee yaş farkı var ama kuzum sizde biz daha 8 ay oldu kızım olacağını bilsem herşeyi göze alır yaparım ama eşimin ailesindede hiç kız yok Alparslana hep kız kesin dedim onlara cinsiyeti öğrenene kadar